Не иду на Си-Ен-Ен

Бијела куц́а одбила је да пошаље своје представнике на програм телевизије Си-Ен-Ен, чиме је телевизији онемогуц́ила да добије глас администрације, пише „Политико“.

Свијет 01.02.2017 | 09:05
Не иду на Си-Ен-Ен
„Шаљемо своје представнике тамо где мислимо да има смисла да се промовише наш акциони програм“, цитира лист једног од званичника Бијеле куц́е који је рекао да Си-Ен-Ен није такво мјесто.

Истовремено је представник предсједничке администрације истакао да забрана није трајна. Један од новинара телевизије рекао је да Бијела куц́а покушава да казни Си-Ен-Ен и спусти рејтинг телевизије.

„Политико“ наводи да ц́е званичници америчке администрације наставити да одговарају на сва питања новинара ове телевизије. Међутим, портпарол Беле куц́е Шон Спајсер и савјетница предсједника САД Келијен Конвеј нису се у посљедње време појављивали на Си-Ен-Ену.

Спајсер је демантовао информације о бојкоту Си-Ен-Ена и рекао да одговара на питања репортера телевизије на свакодневним конференцијама за медије. Он је, такође, истакао да „не намјерава да сједи и разговара са људима који немају жељу да било шта правилно схвате“.

Извор:Спутњик

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ђедо

01.02.2017 09:14

Ео, тако то ради демократија! хххаааа... Трампу је успело, да уједини Европу.... једино Српски политичари скачу са једне столице на другу (тотална конфузија). Не волим Америчку политику... али , ако ћемо се учити од прошлости, онда би морали ипак узети неке одлуке испред 60 година, које је Тито рекао Русији НЕ- приближио Југу америчкој политици, и живели смо боље од Амера...А да смо остали са Русима, још би ж ивели у колхозима.... Руски народ је добар, има срце и душу, али нема дисц иплине... то важи за све слованске народе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хиперион

01.02.2017 09:37

Ма копирају вас и Додика лажњаци амерички још да им гостује Гоци банд били би врх

ОДГОВОРИТЕ