Ne idu na Si-En-En

Bijela kuća odbila je da pošalje svoje predstavnike na program televizije Si-En-En, čime je televiziji onemogućila da dobije glas administracije, piše „Politiko“.

Svijet 01.02.2017 | 09:05
Ne idu na Si-En-En
„Šaljemo svoje predstavnike tamo gde mislimo da ima smisla da se promoviše naš akcioni program“, citira list jednog od zvaničnika Bijele kuće koji je rekao da Si-En-En nije takvo mjesto.

Istovremeno je predstavnik predsjedničke administracije istakao da zabrana nije trajna. Jedan od novinara televizije rekao je da Bijela kuća pokušava da kazni Si-En-En i spusti rejting televizije.

„Politiko“ navodi da će zvaničnici američke administracije nastaviti da odgovaraju na sva pitanja novinara ove televizije. Međutim, portparol Bele kuće Šon Spajser i savjetnica predsjednika SAD Kelijen Konvej nisu se u posljednje vreme pojavljivali na Si-En-Enu.

Spajser je demantovao informacije o bojkotu Si-En-Ena i rekao da odgovara na pitanja reportera televizije na svakodnevnim konferencijama za medije. On je, takođe, istakao da „ne namjerava da sjedi i razgovara sa ljudima koji nemaju želju da bilo šta pravilno shvate“.

Izvor:Sputnjik

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Đedo

01.02.2017 08:14

Eo, tako to radi demokratija! hhhaaaa... Trampu je uspelo, da ujedini Evropu.... jedino Srpski političari skaču sa jedne stolice na drugu (totalna konfuzija). Ne volim Američku politiku... ali , ako ćemo se učiti od prošlosti, onda bi morali ipak uzeti neke odluke ispred 60 godina, koje je Tito rekao Rusiji NE- približio Jugu američkoj politici, i živeli smo bolje od Amera...A da smo ostali sa Rusima, još bi ž iveli u kolhozima.... Ruski narod je dobar, ima srce i dušu, ali nema disc ipline... to važi za sve slovanske narode....

ODGOVORITE
Name

Hiperion

01.02.2017 08:37

Ma kopiraju vas i Dodika lažnjaci američki još da im gostuje Goci band bili bi vrh

ODGOVORITE