Објављени бројеве Бијеле куће?

Хакерска група позната као “Анонимуси“ ударила је на Трампову администрацију и наводно је на интернету објавила бројеве телефона особља Бијеле куће.

Свијет 31.01.2017 | 22:09
Објављени бројеве Бијеле куће?
Осим тога, “Анонимуси“ су позвали на бојкот и санкције против Сједињених Држава, преноси “Раша тудеј“.

Наводне бројеве телефона објавили су на посебном сајту названом "Линија за коментарисање Бијеле куће“.

"Отворена комуникација је стуб добре демократије“, наводи се на сајту.

“Анонимуси“ позивају на акције против Трампа и траже да се уведе забрана на путовање грађана Сједињених Држава, као и да се бојкотују производи из САД.

Такође, на Јутјуб су поставили снимак којим најављују позив на „БДСтхеУС“, наводећи да Трампа не интересују међународно право, људска права или пристојност.
"Као грађани свијета морамо се ујединити против тираније без обзира на то гдје се појави и морамо је оспорити“, наводе хактивисти.

Они позивају међународну заједницу „без обзира на позадину и идеологије“ да се уједине у међународном бојкоту против САД док „Трамповом режиму не дође крај“.

„Ово није напад на вас, већ чврста и неопходна акције против успона тираније над вама“, наводе "Анонимуси" обраћајући се грађанима САД.

Хакери од грађана САД траже да се ослободе „Трамповог режима“ захтевом за импичмент предсједника и истичу да протести нису довољни да Трамп падне.

„Одузмите свој рад из џепова тирана, пореметите тржишта на која су тако поносни и узмите у своје руке власт изградњом друштва и масовном сарадњом. Заборавите на рад да ’Америка поново постане велика’, данас можемо да човјечанство поново учинимо великим“, истичу “Анонимуси“.

Видео се завршава речима: „Тиранија нас очекује“.



РТ наводи да су хакери раније на Твитеру навели да ће Трамп зажалити због наредне четири године, тврдећи да он има „финансијске и личне везе са руским мафијашима, трговцима дјецом и онима коју перу новац“.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар