Objavljeni brojeve Bijele kuće?

Hakerska grupa poznata kao “Anonimusi“ udarila je na Trampovu administraciju i navodno je na internetu objavila brojeve telefona osoblja Bijele kuće.

Svijet 31.01.2017 | 22:09
Objavljeni brojeve Bijele kuće?
Osim toga, “Anonimusi“ su pozvali na bojkot i sankcije protiv Sjedinjenih Država, prenosi “Raša tudej“.

Navodne brojeve telefona objavili su na posebnom sajtu nazvanom "Linija za komentarisanje Bijele kuće“.

"Otvorena komunikacija je stub dobre demokratije“, navodi se na sajtu.

“Anonimusi“ pozivaju na akcije protiv Trampa i traže da se uvede zabrana na putovanje građana Sjedinjenih Država, kao i da se bojkotuju proizvodi iz SAD.

Takođe, na Jutjub su postavili snimak kojim najavljuju poziv na „BDStheUS“, navodeći da Trampa ne interesuju međunarodno pravo, ljudska prava ili pristojnost.
"Kao građani svijeta moramo se ujediniti protiv tiranije bez obzira na to gdje se pojavi i moramo je osporiti“, navode haktivisti.

Oni pozivaju međunarodnu zajednicu „bez obzira na pozadinu i ideologije“ da se ujedine u međunarodnom bojkotu protiv SAD dok „Trampovom režimu ne dođe kraj“.

„Ovo nije napad na vas, već čvrsta i neophodna akcije protiv uspona tiranije nad vama“, navode "Anonimusi" obraćajući se građanima SAD.

Hakeri od građana SAD traže da se oslobode „Trampovog režima“ zahtevom za impičment predsjednika i ističu da protesti nisu dovoljni da Tramp padne.

„Oduzmite svoj rad iz džepova tirana, poremetite tržišta na koja su tako ponosni i uzmite u svoje ruke vlast izgradnjom društva i masovnom saradnjom. Zaboravite na rad da ’Amerika ponovo postane velika’, danas možemo da čovječanstvo ponovo učinimo velikim“, ističu “Anonimusi“.

Video se završava rečima: „Tiranija nas očekuje“.



RT navodi da su hakeri ranije na Tviteru naveli da će Tramp zažaliti zbog naredne četiri godine, tvrdeći da on ima „finansijske i lične veze sa ruskim mafijašima, trgovcima djecom i onima koju peru novac“.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar