Цеца отворила душу: Волим млађе момке

Цеца Ражнатовић каже да у њеним спотовима увијек гледамо добре фрајере зато што жели да пружи лијеп угођај женама, а и зато што и сама воли да је у друштву младих људи.

Србија 31.01.2017 | 22:03
Цеца отворила душу: Волим млађе момке
Пјевачица је јуче промовисала спот за пјесму "Невиност", у ком се поново појављује згодни даса.

"Ја сам естета. Бринем о женама. Зато никада у мојим спотовима нећете дожјивети да видите старијег господина, јер протежирам младост. Наш народ каже: с ким си, такав си, па се водим тиме. Немам ништа против млађих мушкараца, волим да будем у њиховом друштву. Мени је пуна кућа омладине и осјећам се млада духом", каже пјевачица.

Она истиче да се управо с тим младим момцима из њених спотова, за којима луде многе жене, најбоље проведе на снимању.

"Увијек сам се трудила да у видео-записима буду јако лијепи и згодни момци, спортисти. Тако је било и овог пута. У споту је глумио мој Нишлија Александар Петровић. Супер смо се провели на снимнају. Драго ми је што је мој јужњак. Он је прелијеп, презгодан момак, супер се слика. Сада ће имати армију жена које ће га спопадати", вјерује Цеца, која је сада већ навикла да јој се модели с којима сарађује диве.

"Момци са којима снимам спотове не крију обожавање према мени. То се види. До сада нисам имала искуства са мушкарцима који нису лијепо васпитани, културни. Сви су они дивни момци, са многима сам остала у контакту, пријатељском. И џентлменски је да ти удијеле комплимент, а често ми удјељују.

Без обзира на то што је спот сниман на планини Авали у јануару када је било изузетно хладно, пјевачица каже да ниједног момента није осјетила зиму.

"Толико смо се добро дружили, забављали и смијали да нисам осјећала хладноћу. Било нас је доста, па се та велика стаклена просторија загријела само од људи који су ту били. И све је изгледало као чаролија - снијег и цијело окружење. Била сам одушевљена, као да сам ушла у бајку. Близанци моје сестре Лидије, када су видјели спот, викали су по кући: "Тетка је Сњежна краљица", и скакали од среће", присјећа се Ражнатовићева.

(Информер.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Кики

31.01.2017 21:17

Нека ал плати им хотел ко господја а не у дзипу као да ти је 16 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац"

31.01.2017 21:54

Уподпуности је подупирем"и ја обозавам младе мацке,свака цаст Цеци; узивај зивот је један.

Name

Даидза

31.01.2017 21:26

Цецо а која то старија зена не воли младе момке,ето сад ти изузетак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

31.01.2017 21:48

Без старца нема ударца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

01.02.2017 07:02

Хоце Цеца младјег да упеца, само сметају јпј силикони па сад сузе рони...

Name

Ђедо

01.02.2017 08:22

Еј, Цецо, па млађе је слађе је.... ниси ти нама сада открила топлу воду.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

01.02.2017 13:57

Поред њега дјелује као циганка

ОДГОВОРИТЕ