Ceca otvorila dušu: Volim mlađe momke

Ceca Ražnatović kaže da u njenim spotovima uvijek gledamo dobre frajere zato što želi da pruži lijep ugođaj ženama, a i zato što i sama voli da je u društvu mladih ljudi.

Srbija 31.01.2017 | 22:03
Ceca otvorila dušu: Volim mlađe momke
Pjevačica je juče promovisala spot za pjesmu "Nevinost", u kom se ponovo pojavljuje zgodni dasa.

"Ja sam esteta. Brinem o ženama. Zato nikada u mojim spotovima nećete dožjiveti da vidite starijeg gospodina, jer protežiram mladost. Naš narod kaže: s kim si, takav si, pa se vodim time. Nemam ništa protiv mlađih muškaraca, volim da budem u njihovom društvu. Meni je puna kuća omladine i osjećam se mlada duhom", kaže pjevačica.

Ona ističe da se upravo s tim mladim momcima iz njenih spotova, za kojima lude mnoge žene, najbolje provede na snimanju.

"Uvijek sam se trudila da u video-zapisima budu jako lijepi i zgodni momci, sportisti. Tako je bilo i ovog puta. U spotu je glumio moj Nišlija Aleksandar Petrović. Super smo se proveli na snimnaju. Drago mi je što je moj južnjak. On je prelijep, prezgodan momak, super se slika. Sada će imati armiju žena koje će ga spopadati", vjeruje Ceca, koja je sada već navikla da joj se modeli s kojima sarađuje dive.

"Momci sa kojima snimam spotove ne kriju obožavanje prema meni. To se vidi. Do sada nisam imala iskustva sa muškarcima koji nisu lijepo vaspitani, kulturni. Svi su oni divni momci, sa mnogima sam ostala u kontaktu, prijateljskom. I džentlmenski je da ti udijele kompliment, a često mi udjeljuju.

Bez obzira na to što je spot sniman na planini Avali u januaru kada je bilo izuzetno hladno, pjevačica kaže da nijednog momenta nije osjetila zimu.

"Toliko smo se dobro družili, zabavljali i smijali da nisam osjećala hladnoću. Bilo nas je dosta, pa se ta velika staklena prostorija zagrijela samo od ljudi koji su tu bili. I sve je izgledalo kao čarolija - snijeg i cijelo okruženje. Bila sam oduševljena, kao da sam ušla u bajku. Blizanci moje sestre Lidije, kada su vidjeli spot, vikali su po kući: "Tetka je Snježna kraljica", i skakali od sreće", prisjeća se Ražnatovićeva.

(Informer.rs)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Kiki

31.01.2017 21:17

Neka al plati im hotel ko gospodja a ne u dzipu kao da ti je 16 godina.

ODGOVORITE
Name

Semberac"

31.01.2017 21:54

Upodpunosti je podupirem"i ja obozavam mlade macke,svaka cast Ceci; uzivaj zivot je jedan.

Name

Daidza

31.01.2017 21:26

Ceco a koja to starija zena ne voli mlade momke,eto sad ti izuzetak.

ODGOVORITE
Name

lolo

31.01.2017 21:48

Bez starca nema udarca.

ODGOVORITE
Name

***

01.02.2017 07:02

Hoce Ceca mladjeg da upeca, samo smetaju jpj silikoni pa sad suze roni...

Name

Đedo

01.02.2017 08:22

Ej, Ceco, pa mlađe je slađe je.... nisi ti nama sada otkrila toplu vodu.....

ODGOVORITE
Name

Petar

01.02.2017 13:57

Pored njega djeluje kao ciganka

ODGOVORITE