Еврокуп: Безболан пораз за Обрадовића!

Мекејлеб срушио Обрадовићеву Локомотиву! Ипак, руски тим је већ обезбедио пролазак у наредну фазу. Кошаркаши Гран Канарије изненадили су Локомотиву Кубањ 68:66 у Краснодару, али нису угрозили прво место тиму Саше Обрадовића.

Кошарка 31.01.2017 | 21:20
Еврокуп: Безболан пораз за Обрадовића!
Руски клуб је због бољег међусобне кош-разлике оверио прву позицију у Групи Е Топ 16 фазе Еврокупа, па чека расплет у Групи Г где ће играти са другопласираном екипом у плеј-офу.

Локомотива је имала и двоцифрену предност на овом мечу, али се домаћи тим опустио у другом полувремену, па су Шпанци са 19:7 у трећем периоду преузели контролу и на крају славили поенима Боа Мекејлеба са линије за слободна бацања седам секунди пре краја.

Бивши плеј Партизана је са Кајлом Кјуриком предводио Гран Канаријуса по 13 поена, његов саиграч је имао и пет скокова, док је 12 поена додао Анжејс Песечникс.

С друге стране, у тиму Локомотиве се истакао Марди Колинс са 12 поена и девет ухваћених лопти, 12 поена је убацио и Мет Џенинг, док је десет додао Рајан Беркхоф.

Гран Канарија је друга у групи са три победе, а може да избори пласман у плеј-оф већ ове недеље уколико Мурсија савлада Фуенлабраду у другом мечу групе. У супротном, мораће да победи Фуенлабраду са више од десет разлике у последњем колу.

Потенцијални ривали у плеј-офу су Хапоел, Зенит, Лијетувос Ритас и Нижниј Новгород, који се боре за прва два места у Групи Г.

Ово је први пораз Локомотиве после осам узастопних победа.

ЕВРОКУП

Локомотива - Гран Канарија 66:68
/Џенинг 12 - Мекејлеб 13/

20.30: Фуенлабрада - Мурсија
20.30: Валенсија - Цедевита

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар