Лил данас довео већ пет играча! Опростите - ШЕСТ!

Мало смо се забројали...

Фудбал 31.01.2017 | 21:10
Лил данас довео већ пет играча! Опростите - ШЕСТ!
Навијачима Лила данас је најбоље! Они имају прелазни рок из снова! Јутрос су устали, одложили све обавезе, притискају Ф5 на званичним профилима свог клуба, а пред очима им се само смењују нови фудбалери са сликама у дресу и шаловима.

Од јутрос - чак ШЕСТ!

Нови власник Ђерар Лопез је луксембуршко-шпански инвеститор који улаже у нове технологије, енергетски сектор и очигледно срећу навијача Лила.

Замислите да сте у њиховој кожи. Прво је дошао Ел Гази за 8.000.000 евра! Он је са Лилом потписао уговор на четири и по године. Требало је да дође на позајмицу и Жерсон из Роме, али тај трансфер није реализован.

Потом су се нова имена само ређала.

Парагвајац Жуниор Алонсо је такође потписао за Лил. Он игра на позицији штопера и левог бека, има 23 године и стигао је у француски клуб из Керо Портења. Репрезентативац Парагваја потписао је за Доге на четири и по године. Носиће број 22.

Албанац Агим Зека је дошао из Скендербега за 300.000 евра и 20 одсто од наредног трансфера. Пре њега Лил је потписао и везисту Шеку (Брага) и офанзивног везисту Фареса Балулија (Монако). Балули је потписао на три и по године.

"Срећан сам што сам дошао у Лил. Срећан сам што сам стигао у веома добар француски клуб који има амбициозан пројекат за године које долазе", рекао је Балули. 

Види се то и из Београда...

Да ту не буде крај побринуо се репрезентативни дефанзивац (до 20 година) из Бразила -Габријел! Велика нада и дечко са којим Лил гледа у будућност. То потврђује и чињеница да је потписао уговор на четири и по године.

И питање је да ли је овде уопште крај?! 

Нове информације из Италије кажу да Лил прати Рикарда Кишну из Лација што би стварно била још једна јагода на врху Лилове торте.

Какав дан... А још има времена да се навијачи Лила наслађују. Вечерас до 23.59.

Нестрпљиво чекамо.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар