Lil danas doveo već pet igrača! Oprostite - ŠEST!

Malo smo se zabrojali...

Fudbal 31.01.2017 | 21:10
Lil danas doveo već pet igrača! Oprostite - ŠEST!
Navijačima Lila danas je najbolje! Oni imaju prelazni rok iz snova! Jutros su ustali, odložili sve obaveze, pritiskaju F5 na zvaničnim profilima svog kluba, a pred očima im se samo smenjuju novi fudbaleri sa slikama u dresu i šalovima.

Od jutros - čak ŠEST!

Novi vlasnik Đerar Lopez je luksemburško-španski investitor koji ulaže u nove tehnologije, energetski sektor i očigledno sreću navijača Lila.

Zamislite da ste u njihovoj koži. Prvo je došao El Gazi za 8.000.000 evra! On je sa Lilom potpisao ugovor na četiri i po godine. Trebalo je da dođe na pozajmicu i Žerson iz Rome, ali taj transfer nije realizovan.

Potom su se nova imena samo ređala.

Paragvajac Žunior Alonso je takođe potpisao za Lil. On igra na poziciji štopera i levog beka, ima 23 godine i stigao je u francuski klub iz Kero Portenja. Reprezentativac Paragvaja potpisao je za Doge na četiri i po godine. Nosiće broj 22.

Albanac Agim Zeka je došao iz Skenderbega za 300.000 evra i 20 odsto od narednog transfera. Pre njega Lil je potpisao i vezistu Šeku (Braga) i ofanzivnog vezistu Faresa Balulija (Monako). Baluli je potpisao na tri i po godine.

"Srećan sam što sam došao u Lil. Srećan sam što sam stigao u veoma dobar francuski klub koji ima ambiciozan projekat za godine koje dolaze", rekao je Baluli. 

Vidi se to i iz Beograda...

Da tu ne bude kraj pobrinuo se reprezentativni defanzivac (do 20 godina) iz Brazila -Gabrijel! Velika nada i dečko sa kojim Lil gleda u budućnost. To potvrđuje i činjenica da je potpisao ugovor na četiri i po godine.

I pitanje je da li je ovde uopšte kraj?! 

Nove informacije iz Italije kažu da Lil prati Rikarda Kišnu iz Lacija što bi stvarno bila još jedna jagoda na vrhu Lilove torte.

Kakav dan... A još ima vremena da se navijači Lila naslađuju. Večeras do 23.59.

Nestrpljivo čekamo.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar