ДК - Ђоковић: Нишка публика против суперталентованих Руса!

Српска тениска репрезентација одржала прву конференцију за медије пред Дејвис куп сусрет.

Тенис 31.01.2017 | 20:40
ДК - Ђоковић: Нишка публика против суперталентованих Руса!
У нишкој хали Чаир данас је одржана прва конференција за медије наше и руске репреземнтације које ће од петка до недеље водити битке у оквиру 1. кола Светске групе Дејвис купа. Наравно, сва пажња је била усмерена ка другом рекету света, Новаку Ђоковићу који очекује изузетну атмосферу на дупке пуним трибинама, али је и упозорио на веома талентоване противнике.

"Веома ми је драго што играмо у Нишу. Желео бих да поздравим и нашег новог селектора, али и да се захвалим Богдану Обрадовићу на дивној сарадњи претходних 11 година. Лепо је што смо сви заједно, осим Јанка који је оправдано одсутан. Чујем да су овде навијачи одлични и да ће правити сјајну атмосферу. Што се тиче руске екипе, она је изузетно млада, али веома талентована. Никако не смемо да их потценимо, пошто су сви у првих 100 светске листе. Искрено верујем и надам се да ћемо бити спремни и да ћемо победити.", рекао је први рекет Србије.

Као и Ноле, тако је и Виктор Троицки подвукао позитиван утицај ватрене јужњачке публике.

"Чаир је мали, публика је веома близу, тако да ће се подршка навијача добро осетити. Искрено верујом да ћемо уy њих лако стиући до победе".

Жреб за судар Србије и Русије биће одржан у четвртак, када ће се и знати који ће тачно тенсири наступати. Мечеви сингла играју се у петак и недељу, док је дубл заказан за суботу. Како је рекао селектор Зимоњић, сутра ће српска репрезетација, у чији састав су позвани још Душан Лајовић и Филип Крајиновић, одржати сутра од 15.30 до 16.30 отворени тренинг за све навијаче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар