DK - Đoković: Niška publika protiv supertalentovanih Rusa!

Srpska teniska reprezentacija održala prvu konferenciju za medije pred Dejvis kup susret.

Tenis 31.01.2017 | 20:40
DK - Đoković: Niška publika protiv supertalentovanih Rusa!
U niškoj hali Čair danas je održana prva konferencija za medije naše i ruske reprezemntacije koje će od petka do nedelje voditi bitke u okviru 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa. Naravno, sva pažnja je bila usmerena ka drugom reketu sveta, Novaku Đokoviću koji očekuje izuzetnu atmosferu na dupke punim tribinama, ali je i upozorio na veoma talentovane protivnike.

"Veoma mi je drago što igramo u Nišu. Želeo bih da pozdravim i našeg novog selektora, ali i da se zahvalim Bogdanu Obradoviću na divnoj saradnji prethodnih 11 godina. Lepo je što smo svi zajedno, osim Janka koji je opravdano odsutan. Čujem da su ovde navijači odlični i da će praviti sjajnu atmosferu. Što se tiče ruske ekipe, ona je izuzetno mlada, ali veoma talentovana. Nikako ne smemo da ih potcenimo, pošto su svi u prvih 100 svetske liste. Iskreno verujem i nadam se da ćemo biti spremni i da ćemo pobediti.", rekao je prvi reket Srbije.

Kao i Nole, tako je i Viktor Troicki podvukao pozitivan uticaj vatrene južnjačke publike.

"Čair je mali, publika je veoma blizu, tako da će se podrška navijača dobro osetiti. Iskreno verujom da ćemo uy njih lako stiući do pobede".

Žreb za sudar Srbije i Rusije biće održan u četvrtak, kada će se i znati koji će tačno tensiri nastupati. Mečevi singla igraju se u petak i nedelju, dok je dubl zakazan za subotu. Kako je rekao selektor Zimonjić, sutra će srpska reprezetacija, u čiji sastav su pozvani još Dušan Lajović i Filip Krajinović, održati sutra od 15.30 do 16.30 otvoreni trening za sve navijače.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar