И Пакјао би борбу са Макгрегором!

Док се Мејведер пренемаже, Филипинац би могао да улети у комбинацију!

Остали спортови 04.02.2017 | 09:15
И Пакјао би борбу са Макгрегором!
Најпопуларнији фајтер данашњице Конор Макгрегор дефинитивно ће бити један од два учесника мегаборбе ове године. Само се поставља питање ко ће бити у другом углу октагона (или ринга) - Флојд Мејведер јуниор или Мани Пакјао.

Наиме, амерички боксер је рекао да би у принципу изашао из пензије само за борбу са Ирским тигром, али за загарантовану зараду од 100.000.000 долара! Наравно, превише нула је закочило сваки разговор, па су чак утихнула и међусобна прозивања и зачикавања, тако својствена за Мејведера и Макгрегора. И ту је сада у причу ушао још један велики боксер,Мани Пакјао. Како тврди његов промотор, легендарни Боб Арум, преговори са штабом Макгрегора би могли да почну "у року од одмах" уколико постоји жеља и са друге стране.

"Конор је фантастичан борац, веома је интересантан и популаран... Ко не би волео да изађе на црту са њим, па тако и Мани Пакјао. И поред тога што је врхунски атлета, Конор ипак нема никакве шансе против озбиљних боксера", изјавио је Арум, успут пецнувши Макгрегора.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар