Најбоље зимско појачање је...?!

"ББЦ Спорт" понудио је својој публици да бира између 10 фудбалера који су за клубове Премијер лиге потписивали у јануарском прелазном року.

Фудбал 01.02.2017 | 23:00
Најбоље зимско појачање је...?!
Уругвајац Луис Суарез, који је јануара 2011. прешао из Ајакса у Ливерпул за 22,8 милиона фунти, најбоље је појачање неког премијерлигашког клуба са зимске фудбалске "пијаце" по мишљењу навијача.

Публика британског "ББЦ Спорта" на разним платформама је гласала међу 10 понуђених фудбалера, а Суареза је као првог "пика" означило чак 61 одсто учесника анкете.

Сјајни нападач у тренутку потписивања уговора је био најскупљи у историји клуба са Енфилда, али је само неколико сати касније то постао Енди Керол, који је из Њукасла доведен за 35 милиона фунти и на терену је имао далеко мањи учинак од Суареза.

Он не само да је на 133 утакмице у црвеном дресу дао 82 гола (умало доневши и годинама чекану титулу), већ је лета 2014. напунио клупску касу, приликом преласка у Барселону за 75 милиона фунти.

Друго место у анкети "ББЦ Спорта" убедљиво је припало Немањи Видићу, чији трансфер из московског Спартака у Манчестер јунајтед је добио 26 одсто гласова.

Трећепласирани Патрис Евра, који је на Олд Трафорд такође стигао јануара 2006, али из Монака, далеко је заостао са само три одсто гласова, док остали практично нису завредили помињање.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар