Припреме Звезде: Стигао Боакје, трио стиже, чека се Руиз...!

Најновије појачање Црвене звезде допутовало је на Кипар, очекује се долазак тројице репрезентативаца, док је репрезентативац Костарике и даље "на путу ка Кипру". У наредним данима очекује се и Ненад Милијаш.

Фудбал 31.01.2017 | 19:50
Припреме Звезде: Стигао Боакје, трио стиже, чека се Руиз...!
Фудбалер из Гане Ричмонд Боакје придружио се у уторак експедицији Црвене звезде на припремама у кипарском граду Пафос, и то док су његови нови саиграчи играли пријатељски меч против мађарског Шопрона.

Овај нападач је у понедељак прошао лекарске прегледе и потписао уговор са прваком Србије, за кога ће наредних сезону и по наступати као позајмљен фудбалер италијанског друголигаша Латине.

Тројица од четворице репрезентативаца Србије, односно Габона и Костарике, који су током јануара имали обавезе у националним тимовима, биће са екипом од уторка увече - само се и даље чека долазак Џона Руиза.

Из Звезде у понедељак и уторак нису умели да дају прецизан одговор када репрезентативац Костарике стиже на припреме, осим да се његов долазак очекује "за дан-два".

За разлику од Руиза, Гелор Канга, који због Афричког купа нација такође није путовао у Словенију на прву фазу зимских припрема, од уторка ће поново бити у клупској опреми.

Репрезентативац Габона није се прославио са својом екипом на континенталном првенству одржаном управо у његовој домовини, пошто су елиминисани већ у групној фази.

Од среде ће на тренинзима поново бити и Срђан Плавшић и Филип Манојловић, који су играли за репрезентацију Србије састављену од суперлигашких играча у Сан Дијегу против САД (0:0).

Незванично, црвено-белима би ускоро могао да се придружи и Ненад Милијаш, који је веома близу одлуке да се, по други пут, врати у Црвену звезду.

Подсетимо, Звезда на Кипру остаје до 13. фебруара, а одбрану титуле првака Србије наставља пет дана касније, утакмицом против Новог Пазара на свом стадиону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар