Pripreme Zvezde: Stigao Boakje, trio stiže, čeka se Ruiz...!

Najnovije pojačanje Crvene zvezde doputovalo je na Kipar, očekuje se dolazak trojice reprezentativaca, dok je reprezentativac Kostarike i dalje "na putu ka Kipru". U narednim danima očekuje se i Nenad Milijaš.

Fudbal 31.01.2017 | 19:50
Pripreme Zvezde: Stigao Boakje, trio stiže, čeka se Ruiz...!
Fudbaler iz Gane Ričmond Boakje pridružio se u utorak ekspediciji Crvene zvezde na pripremama u kiparskom gradu Pafos, i to dok su njegovi novi saigrači igrali prijateljski meč protiv mađarskog Šoprona.

Ovaj napadač je u ponedeljak prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa prvakom Srbije, za koga će narednih sezonu i po nastupati kao pozajmljen fudbaler italijanskog drugoligaša Latine.

Trojica od četvorice reprezentativaca Srbije, odnosno Gabona i Kostarike, koji su tokom januara imali obaveze u nacionalnim timovima, biće sa ekipom od utorka uveče - samo se i dalje čeka dolazak Džona Ruiza.

Iz Zvezde u ponedeljak i utorak nisu umeli da daju precizan odgovor kada reprezentativac Kostarike stiže na pripreme, osim da se njegov dolazak očekuje "za dan-dva".

Za razliku od Ruiza, Gelor Kanga, koji zbog Afričkog kupa nacija takođe nije putovao u Sloveniju na prvu fazu zimskih priprema, od utorka će ponovo biti u klupskoj opremi.

Reprezentativac Gabona nije se proslavio sa svojom ekipom na kontinentalnom prvenstvu održanom upravo u njegovoj domovini, pošto su eliminisani već u grupnoj fazi.

Od srede će na treninzima ponovo biti i Srđan Plavšić i Filip Manojlović, koji su igrali za reprezentaciju Srbije sastavljenu od superligaških igrača u San Dijegu protiv SAD (0:0).

Nezvanično, crveno-belima bi uskoro mogao da se pridruži i Nenad Milijaš, koji je veoma blizu odluke da se, po drugi put, vrati u Crvenu zvezdu.

Podsetimo, Zvezda na Kipru ostaje do 13. februara, a odbranu titule prvaka Srbije nastavlja pet dana kasnije, utakmicom protiv Novog Pazara na svom stadionu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar