Билић: Паје не мора да се извињава навијачима!

Тренер Вест Хема Славен Билић рекао је да бивши фудбалер тог клуба Димитри Паје не мора да се извињава навијачима због одласка у Олимпик.

Фудбал 03.02.2017 | 13:00
Билић: Паје не мора да се извињава навијачима!
Паје је почетком месеца одбио да игра за Вест Хем, пошто је желео да се врати у Олимпик из Марсеја, због чега су га навијачи оштро критиковали. Навијачи су заменили његове дресове у клупској продавници, а неки су прецртали његово име на поледјини дреса и вредјали су га путем друштвених мрежа.

Он је у недељу увече прешао у Олимпик, а британски медији навели су да је трансфер вредан 25 милиона фунти.

"Да ли дугује извињење? Не. Не бих рекао. Фудбалери увек мењају клубове и не желим да улазим у то шта је требало да каже. Он је отишао, вратио се кући, то је била његова жеља и нећу заборавити колико нам је значио. Био је сјајан. Био сам срећан и поносан због мог тима и мојих сарадника што смо му помогли да оствари све што је остварио", рекао је Билић, пренео је Скај Спортс.

"Оно што је постигао са нама је сјајна прича за Вест Хем, за Премијер лигу и Француску. То нећу заборавити само зато што је отишао. Заиста му желим добро", додао је хрватски тренер.

Билић је 12. јануара рекао да га је Паје обавестио да не жели да игра. Билић, као ни сувласник клуба тада нису желели да продају француског репрезентативца.

"То је био део тактике. Било је јасно од првог дана, када сам обавестио јавност, да ће он отићи и наравно, желели смо најбољу цену за клуб. Желим да му захвалим на свему што је учинио за нас, прошле године је био бриљантан. Сада је та прича завршена, желим му срећу и све најбоље у Марсеју", рекао је Билић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар