Куп Кораћа: Црвена звезда - Вршац, Партизан - Дунав

Кошаркаши Мега Лекса почеће одбрану трофеја у Купу Радивоја Кораћа у четвртфиналу против Динамика, одлучено је жребом у Београду.

Кошарка 31.01.2017 | 16:20
Куп Кораћа: Црвена звезда - Вршац, Партизан - Дунав
Такмичење у Купу Радивоја Кораћа одржаће се од 16. до 19. фебруара у Нишу, у хали Чаир. Жреб је био полудиригован, тако да су извлачени клубови Јадранске лиге против екипа из домаће лиге.

Првог дана такмичења, 16. фебруара, прво играју ФМП-Спартак, док од 21 час почиње дуел Црвене звезде и Вршца. У полуфиналу, 18. фебруара играће победници тих дуела.

Другог дана Мега ће играти против Динамика, а прошлогодишњи финалиста Партизан против Дунава од 21 час. У полуфиналу 18. фебруара играће победници тих дуела.

Финале је на програму 19. фебруара од 21 час.

"Сви знамо колико је ово такмичење важно. Надам се ће ово бити још једна прилика да навијачи истински уживају. Желимо да публика напуни Чаир и да навија коректно, а екипама добар турнир", рекао је председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић.

Он је захвалио Нишу да доброј организацији претходних турнира и подсетио да ће за време такмичења сениорских екипа, бити одржано такмичење у Купу и за пионире.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар