Немања Михајловић - жели га Штутгарт!

Чека се званична понуда, а незванично у игри је 2.000.000 евра!

Фудбал 31.01.2017 | 07:45
Немања Михајловић - жели га Штутгарт!
Отишао је само Грегор Балажиц. Без обештећења. А Партизан (мора да) живи од продаје играча. Скоро цео јануар је прошао, црно-бели никог нису продали и колико год то сазнање радовало сваког поклоника тима из Хумске 1 – јер ни тренер, ни навијачи не воле да остају без главних полуга тима – са финансијске стране црно-бели никако не могу да буду задовољни. Зато пред крај зимског прелазног рока покушавају да реализују трансфер – Немање Михајловића!

Испрва се чинило да је он малтене виђен, јер је у петак и суботу Ђенова показала намеру да га ангажује и експресно проследи на позајмицу у Кјево (има место за играча ван Еворпске уније), али посао се испкомпликовао. Тапка у месту. Застој у преговорима покушава да искористи Штутгарт.

Чувени немачки клуб, сад при врху Цвајте, контактирао је челнике Парног ваља, вољан да откупи Михајловићев уговор. Званичне понуде, истина, нема. Има најаве да су Швабе спремне да плате 2.000.000 евра. У овом тренутку делује да је то прихватљиво за црно-беле, поготово што је крилни везиста јесенас изгубио место у првих 11. Самим тим, цена је пала. Од 5.000.000 евра, колико су га ценили летос, дошло се до ових 2.000.000, с тим што би српски освајач Купа у уговор да убаци и проценте од наредне продаје некадашњег првотимца Рада.

Штутгарт има још само мало времена да реагује и пошаље званичну понуду у Београд. Сутра се завршава прелазни рок на територији Европе. У Немачкој прве свих. Тачно у 18.00. Дотад папири морају да буду потписани. Уз ограду: ако их буде.

Ако не?

Остаје опција са Ђеновом. Као и 1. фебруар, ако популарног Нецу жели неки клуб из Турске или Португалије.

За Марка Николића би, пак, најбоље било да не мрда никуд. И да се на Кипру спрема за други део сезоне. Уосталом, пре неколико дана шеф струке Партизана је најавио да би баш Немања Михајловић могао да се у пролећној сезони врати на пут успеха којим је корачао у истом периоду 2016.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар