Nemanja Mihajlović - želi ga Štutgart!

Čeka se zvanična ponuda, a nezvanično u igri je 2.000.000 evra!

Fudbal 31.01.2017 | 07:45
Nemanja Mihajlović - želi ga Štutgart!
Otišao je samo Gregor Balažic. Bez obeštećenja. A Partizan (mora da) živi od prodaje igrača. Skoro ceo januar je prošao, crno-beli nikog nisu prodali i koliko god to saznanje radovalo svakog poklonika tima iz Humske 1 – jer ni trener, ni navijači ne vole da ostaju bez glavnih poluga tima – sa finansijske strane crno-beli nikako ne mogu da budu zadovoljni. Zato pred kraj zimskog prelaznog roka pokušavaju da realizuju transfer – Nemanje Mihajlovića!

Isprva se činilo da je on maltene viđen, jer je u petak i subotu Đenova pokazala nameru da ga angažuje i ekspresno prosledi na pozajmicu u Kjevo (ima mesto za igrača van Evorpske unije), ali posao se ispkomplikovao. Tapka u mestu. Zastoj u pregovorima pokušava da iskoristi Štutgart.

Čuveni nemački klub, sad pri vrhu Cvajte, kontaktirao je čelnike Parnog valja, voljan da otkupi Mihajlovićev ugovor. Zvanične ponude, istina, nema. Ima najave da su Švabe spremne da plate 2.000.000 evra. U ovom trenutku deluje da je to prihvatljivo za crno-bele, pogotovo što je krilni vezista jesenas izgubio mesto u prvih 11. Samim tim, cena je pala. Od 5.000.000 evra, koliko su ga cenili letos, došlo se do ovih 2.000.000, s tim što bi srpski osvajač Kupa u ugovor da ubaci i procente od naredne prodaje nekadašnjeg prvotimca Rada.

Štutgart ima još samo malo vremena da reaguje i pošalje zvaničnu ponudu u Beograd. Sutra se završava prelazni rok na teritoriji Evrope. U Nemačkoj prve svih. Tačno u 18.00. Dotad papiri moraju da budu potpisani. Uz ogradu: ako ih bude.

Ako ne?

Ostaje opcija sa Đenovom. Kao i 1. februar, ako popularnog Necu želi neki klub iz Turske ili Portugalije.

Za Marka Nikolića bi, pak, najbolje bilo da ne mrda nikud. I da se na Kipru sprema za drugi deo sezone. Uostalom, pre nekoliko dana šef struke Partizana je najavio da bi baš Nemanja Mihajlović mogao da se u prolećnoj sezoni vrati na put uspeha kojim je koračao u istom periodu 2016.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar