Уљоа: Никад више нећу играти за Лестер!

И Лестер има свог "Пајеа"! Аргентинац Леонардо Уљоа изјавио да више никад неће да игра за Лестер. Ранијеријев Лестер за шест месеци од идиле до жестоких увреда, Уљоа бесан због Сандерленда, прети штрајком! Листице одбиле понуду вредну 8.000.000 евра

Фудбал 30.01.2017 | 21:10
Уљоа: Никад више нећу играти за Лестер!
"Случај Паје" и у редовима актуелног првака Енглеске!

Након што је Француз Димитри Паје одбио послушност у Вест Хему и после много натезања се вратио у Олимпик из Марсеја, сличан случај и у Лестеру.

Леонардо Уљоа рекао је данас да је разочаран што му клуб није дао дозволу за одлазак и поручио да је Лестер за њега затворена књига!

"Уз дужно поштовање према навијачима Лестера, осећам се издано од стране (тренера Клаудија) Ранијерија и изневереним од клуба. Нећу више да играм за Лестер!", написао је Уљоа на свом Тwиттер налогу, уз додатак:

"Потребно ми је да играм, да се опет осећам као фудбалер".

Ранијери је раније рекао да Уљоа није на продају, да разуме његово незадовољство, али да нема намеру да га пусти у други клуб јер му је потребан.

За аргентинског нападача, који је у Лестер дошао 2014. године из Брајтона, према наводима британских медија, били су заинтересовани Алавес, Сандерленд и Галатасарај.

Лестер је одбио онуду Сандерленда од 8 милиона евра за Аргентинца, а исти одговор је добио и Галатасарај који је желео Аргентинца на позајмицу.

Управа Лестера је раније заузела став да нема намеру да размара било какву понуду испод 10 милиона фунти (11,6 милиона евра).

"Знам да је веома одлучан, али ми нећемо да променимо став. За нас је он важан играч и не желимо да га продајемо. Надам се да ће се смирити и схватити ситуацију, јер ми је потребан. Знам да је несрећан и разумем га, али и клуб и Лео знају моју идеју. Он је сјајан играч и фантастичан човек и верујем у њега", изјавио је Ранијери. 

Дало се то наслутити и одмах по завршетку протекле сезоне. Чудесан успех је направљен самим освајањем титуле шампиона Премијер лиге, било би превише да се ниска успеха наставила... Али можда је бар могао да се избегне условно речено овако ружан растанак са некима од играча који су били и те како заслужни за Лестерову сензацију од пре неколико месеци. Леонардо Уљоа је побеснео после одлуке Лестера да одбије Сандерлендових 8.000.000 евра за аргентинског нападача.

Тек да подсетимо, његов менаџер Орасијо Роси дивља већ неко време. Пре седам дана је отворено распалио по Клаудију Ранијерију зато што ове сезоне Уљои не даје минутажу, али одбија да га прода.

"Мука ми је више од лажи које изговарају Ранијери и (спортски директор Лестер Џон) Рудкин. Пред почетак сезоне Ранијери је обећао Уљои да неће куповати новог центарфора, али је онда купио Ислама Слиманија", грмео је Роси додајући да је Ранијери потом обећао Уљоида му неће правити проблеме ако жели да иде, да ће му понудити нови уговор...

Ништа од тога италијански стратег није испунио, па га је Роси назвао "себичним, егоцентричним нарцисом". Уљоа се током ове размене ватре држао по страни, надајући се да ће се његов статус решити у миру. Преварио се.

Сандерленд је данас на Кинг Пауер стадион послао званичну понуду, Лестер није ни размишљао о њој. Делом и зато што је и Сандерленд један од Лестерових директних ривала у борби за опстанак. Међутим, Уљои је тада пукао филм.

"Уз све поштовање Лестеровим навијачима, осећам да ме је Ранијери издао, а клуб изневерио. Нећу више играти за њих", кратко је, али прилично јасно написао Уљоа на Твитеру.

До краја прелазног рока још нешто више од 24 часа. Лестер је већ одбио Галатасарајеву понуду за позајмицу, Алавесових 2.000.000 евра за откуп Уљоиног уговора... Ранијерисве време тврди да му, поред Слиманија, треба још један сидраш у шпицу.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар