Uljoa: Nikad više neću igrati za Lester!

I Lester ima svog "Pajea"! Argentinac Leonardo Uljoa izjavio da više nikad neće da igra za Lester. Ranijerijev Lester za šest meseci od idile do žestokih uvreda, Uljoa besan zbog Sanderlenda, preti štrajkom! Listice odbile ponudu vrednu 8.000.000 evra

Fudbal 30.01.2017 | 21:10
Uljoa: Nikad više neću igrati za Lester!
"Slučaj Paje" i u redovima aktuelnog prvaka Engleske!

Nakon što je Francuz Dimitri Paje odbio poslušnost u Vest Hemu i posle mnogo natezanja se vratio u Olimpik iz Marseja, sličan slučaj i u Lesteru.

Leonardo Uljoa rekao je danas da je razočaran što mu klub nije dao dozvolu za odlazak i poručio da je Lester za njega zatvorena knjiga!

"Uz dužno poštovanje prema navijačima Lestera, osećam se izdano od strane (trenera Klaudija) Ranijerija i izneverenim od kluba. Neću više da igram za Lester!", napisao je Uljoa na svom Twitter nalogu, uz dodatak:

"Potrebno mi je da igram, da se opet osećam kao fudbaler".

Ranijeri je ranije rekao da Uljoa nije na prodaju, da razume njegovo nezadovoljstvo, ali da nema nameru da ga pusti u drugi klub jer mu je potreban.

Za argentinskog napadača, koji je u Lester došao 2014. godine iz Brajtona, prema navodima britanskih medija, bili su zainteresovani Alaves, Sanderlend i Galatasaraj.

Lester je odbio onudu Sanderlenda od 8 miliona evra za Argentinca, a isti odgovor je dobio i Galatasaraj koji je želeo Argentinca na pozajmicu.

Uprava Lestera je ranije zauzela stav da nema nameru da razmara bilo kakvu ponudu ispod 10 miliona funti (11,6 miliona evra).

"Znam da je veoma odlučan, ali mi nećemo da promenimo stav. Za nas je on važan igrač i ne želimo da ga prodajemo. Nadam se da će se smiriti i shvatiti situaciju, jer mi je potreban. Znam da je nesrećan i razumem ga, ali i klub i Leo znaju moju ideju. On je sjajan igrač i fantastičan čovek i verujem u njega", izjavio je Ranijeri. 

Dalo se to naslutiti i odmah po završetku protekle sezone. Čudesan uspeh je napravljen samim osvajanjem titule šampiona Premijer lige, bilo bi previše da se niska uspeha nastavila... Ali možda je bar mogao da se izbegne uslovno rečeno ovako ružan rastanak sa nekima od igrača koji su bili i te kako zaslužni za Lesterovu senzaciju od pre nekoliko meseci. Leonardo Uljoa je pobesneo posle odluke Lestera da odbije Sanderlendovih 8.000.000 evra za argentinskog napadača.

Tek da podsetimo, njegov menadžer Orasijo Rosi divlja već neko vreme. Pre sedam dana je otvoreno raspalio po Klaudiju Ranijeriju zato što ove sezone Uljoi ne daje minutažu, ali odbija da ga proda.

"Muka mi je više od laži koje izgovaraju Ranijeri i (sportski direktor Lester Džon) Rudkin. Pred početak sezone Ranijeri je obećao Uljoi da neće kupovati novog centarfora, ali je onda kupio Islama Slimanija", grmeo je Rosi dodajući da je Ranijeri potom obećao Uljoida mu neće praviti probleme ako želi da ide, da će mu ponuditi novi ugovor...

Ništa od toga italijanski strateg nije ispunio, pa ga je Rosi nazvao "sebičnim, egocentričnim narcisom". Uljoa se tokom ove razmene vatre držao po strani, nadajući se da će se njegov status rešiti u miru. Prevario se.

Sanderlend je danas na King Pauer stadion poslao zvaničnu ponudu, Lester nije ni razmišljao o njoj. Delom i zato što je i Sanderlend jedan od Lesterovih direktnih rivala u borbi za opstanak. Međutim, Uljoi je tada pukao film.

"Uz sve poštovanje Lesterovim navijačima, osećam da me je Ranijeri izdao, a klub izneverio. Neću više igrati za njih", kratko je, ali prilično jasno napisao Uljoa na Tviteru.

Do kraja prelaznog roka još nešto više od 24 časa. Lester je već odbio Galatasarajevu ponudu za pozajmicu, Alavesovih 2.000.000 evra za otkup Uljoinog ugovora... Ranijerisve vreme tvrdi da mu, pored Slimanija, treba još jedan sidraš u špicu.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar