Нек' је и са једном ногом, добро дошао назад Демба!

Бешикташ на прагу договора са сенегалским нападачем, иако ће он моћи да заигра тек крајем марта.

Фудбал 01.02.2017 | 14:00
Нек' је и са једном ногом, добро дошао назад Демба!
Последњу утакмицу одиграо је још у јулу. А Кинези се не воде емоцијама кад послују. У Шангај Шенхуи брзо су заборавили на све силне голове Дембе Баа. Овако "осакаћен" само им крцка огроман новац за плату и заузима место за странца. Тражили су Кинези решење и пронашли су га где другде него у Бешикташу, јер Турци умеју да цене пређашњи учинак.

Демба Ба се враћа у Истанбул!

Иако није играо седам месеци. Иако неће ни моћи да игра барем до краја марта, можда и почетка априла. Лекарски прегледи у Ачибадем клиници су ипак показали да 31-годишњи фудбалер није трајно хаварисан. Кад се буде опоравио двоструког прелома ноге не би требало да осећа никакве последице.

Терапије ће испрва наставити у Америци, а Црним орловима би требало да се прикључи тек за три недеље. Предуслов је да прихвати плату коју ће му Бешикташ понудити мада се чини да тренутно нема превише избора. А треба и да цени поверење Бешикташта. Без обзира на то што га је заслужио са 27 голова на 44 утакмица у сезони 2014/2015.

Детаљи трансфера нису познати. Само да је позајмица у питању. Бар за почетак. Тешко да је Шангај извукао неко обештећења. Били би тамо више него задовољни само и ако су скинули плату сенегалског нападача са грбаче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар