Nek' je i sa jednom nogom, dobro došao nazad Demba!

Bešiktaš na pragu dogovora sa senegalskim napadačem, iako će on moći da zaigra tek krajem marta.

Fudbal 01.02.2017 | 14:00
Nek' je i sa jednom nogom, dobro došao nazad Demba!
Poslednju utakmicu odigrao je još u julu. A Kinezi se ne vode emocijama kad posluju. U Šangaj Šenhui brzo su zaboravili na sve silne golove Dembe Baa. Ovako "osakaćen" samo im krcka ogroman novac za platu i zauzima mesto za stranca. Tražili su Kinezi rešenje i pronašli su ga gde drugde nego u Bešiktašu, jer Turci umeju da cene pređašnji učinak.

Demba Ba se vraća u Istanbul!

Iako nije igrao sedam meseci. Iako neće ni moći da igra barem do kraja marta, možda i početka aprila. Lekarski pregledi u Ačibadem klinici su ipak pokazali da 31-godišnji fudbaler nije trajno havarisan. Kad se bude oporavio dvostrukog preloma noge ne bi trebalo da oseća nikakve posledice.

Terapije će isprva nastaviti u Americi, a Crnim orlovima bi trebalo da se priključi tek za tri nedelje. Preduslov je da prihvati platu koju će mu Bešiktaš ponuditi mada se čini da trenutno nema previše izbora. A treba i da ceni poverenje Bešiktašta. Bez obzira na to što ga je zaslužio sa 27 golova na 44 utakmica u sezoni 2014/2015.

Detalji transfera nisu poznati. Samo da je pozajmica u pitanju. Bar za početak. Teško da je Šangaj izvukao neko obeštećenja. Bili bi tamo više nego zadovoljni samo i ako su skinuli platu senegalskog napadača sa grbače.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar