Озбиљно је! Колашинац до сутра у поноћ стиже у Лондон!

Један од најбољих фудбалера Бундеслиге каријеру наставља на Острву!

Фудбал 30.01.2017 | 21:40
Озбиљно је! Колашинац до сутра у поноћ стиже у Лондон!
Изгледа да је Антонио Конте чврсто решио да се освети Јувентусу и остави га без планираног појачања у самом финишу зимског прелазног рока. Током читавог јануара писало се о селидби репрезентативца Сеада Колашинца у Торино, ако не одмах, онда на лето када му истекне уговор са Шалкеом.

Међутим, из Енглеске стижу конкретне информације да је Челси у озбиљним преговорима са немачким тимом око куповине репрезентативца Босне и Херцеговине већ у овом прелазном року. Скај Спорт јавља да су Плавци у озбиљним преговорима са левоногим фудбалером и да покушавају да ноговоре челнике Шалкеа да им продају фудбалера одмах.

Бундеслигаш за сада није расположен да се одрекне једног од својих најбољих играча и спреман је да ризикује, да га задржи до краја сезоне, док му не истекне уговор.

Јувентус је неколико пута током јануара покушавао да ангажује Колашинца, а ти напори су интензивирани последњих дана откако је искусни Патрис Евра напустио Торино и отишао у Марсељ. Ипак, одбијање Шалкеа природно је умањило интересовање Старе даме, па је прилику искористио Челси који га жели у финишу прелазног рока.

Претпоставља се да ће сума од 5.000.000 евра бити довољна да убеди челнике Шалкеа да пусте сјајног фудбалера на Стамфорд Бриџ ове зиме, без обзира што су глатко одбили прве две понуде из Лондона од 2.000.000 и 3.000.000.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар