Ozbiljno je! Kolašinac do sutra u ponoć stiže u London!

Jedan od najboljih fudbalera Bundeslige karijeru nastavlja na Ostrvu!

Fudbal 30.01.2017 | 21:40
Ozbiljno je! Kolašinac do sutra u ponoć stiže u London!
Izgleda da je Antonio Konte čvrsto rešio da se osveti Juventusu i ostavi ga bez planiranog pojačanja u samom finišu zimskog prelaznog roka. Tokom čitavog januara pisalo se o selidbi reprezentativca Seada Kolašinca u Torino, ako ne odmah, onda na leto kada mu istekne ugovor sa Šalkeom.

Međutim, iz Engleske stižu konkretne informacije da je Čelsi u ozbiljnim pregovorima sa nemačkim timom oko kupovine reprezentativca Bosne i Hercegovine već u ovom prelaznom roku. Skaj Sport javlja da su Plavci u ozbiljnim pregovorima sa levonogim fudbalerom i da pokušavaju da nogovore čelnike Šalkea da im prodaju fudbalera odmah.

Bundesligaš za sada nije raspoložen da se odrekne jednog od svojih najboljih igrača i spreman je da rizikuje, da ga zadrži do kraja sezone, dok mu ne istekne ugovor.

Juventus je nekoliko puta tokom januara pokušavao da angažuje Kolašinca, a ti napori su intenzivirani poslednjih dana otkako je iskusni Patris Evra napustio Torino i otišao u Marselj. Ipak, odbijanje Šalkea prirodno je umanjilo interesovanje Stare dame, pa je priliku iskoristio Čelsi koji ga želi u finišu prelaznog roka.

Pretpostavlja se da će suma od 5.000.000 evra biti dovoljna da ubedi čelnike Šalkea da puste sjajnog fudbalera na Stamford Bridž ove zime, bez obzira što su glatko odbili prve dve ponude iz Londona od 2.000.000 i 3.000.000.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar