Најчуднија прича прелазног рока: У петак потписао, данас - најурен!

Навијачи Сент Етјена не праштају, Ентони Муније се враћа у Италију!

Фудбал 30.01.2017 | 18:40
Најчуднија прича прелазног рока: У петак потписао, данас - најурен!
Дође му да плаче од муке. И да, у будућности, пази шта прича. Ентони Муније ће платити скупу цену „дугог“ језика.

Крилни нападач у петак је стигао у Сент Етјен на позајмицу до краја сезоне. А већ данас би требало да се врати у Италију.

Разлог: отерали су га навијачи!

А Сент Етјенови важе за тврдокорне. Можда најрадикалније у Лиги 1. Толико принципијелне да су доскорашњем фудбалеру Бололње - уместо добродошлице - на зиду спортског центра, током викенда окачили транспарент:

„Нашег клуба боје никад неће бити твоје“.

По среди су два детаља.

Први: Муније је две сезоне провео у Лиону (2007-2009), локалном ривалу и једном од највећих фудбалских непријатеља Зелених (у навијачком и спортском смислу).

Други: у том периоду јавно је блатио садашњи клуб. А то се не опрашта.

Не помаже чак ни захтев да се састане са вођама навијача, које су га јуче, са трибина стадиона Тулуза, све време прозивале, иако овај није био ни у протоколу.

„Тражио сам од председника састанак са навијачима, како бих им појаснио о чему је реч. Правио сам грешке у младости“, завапио је 29-годишњи фудбалер.

Није вредело. Чак француски медији пишу да га је свлачионица због ранијих изјава дочекала на нож и да нови саиграчи што пре желе да му виде леђа. Челници су се одједном нашли у необраном грожђу. Остало им је мање од два дана да реагују, јер се прелазни рок завршава у уторак у поноћ.

Према информацијама из Италије и Француске, Ентони Муније ће већ вечерас спаковати кофере и вратити се у Серију А. Остаје само дилема да ли у Болоњу или ће га овај клубу проследити на нову позајмицу, а заинтересовани су Аталанта и Кротоне.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар