Словенци у трансу: "Веселин Норис"!

"Људи, па нисмо се тукли са Хрватима око територије Пиранског залива, то је само спорт", изјавили словеначки руклометаши по доласку у Љубљану. Вујовић палио бакље на дочеку.

Остали спортови 30.01.2017 | 22:20
Словенци у трансу: "Веселин Норис"!
Веселин Вујовић, Црногорац, који је играчку афирмацију стекао у шабачкој Металопластици и репрезентацији некадашње Југославије, а као тренер радио у Хрватској, добио у Словенији статус националног хероја, после бронзане медаље на Светском првенству у Француској.

"Вујо, Вујо, Вујо", одјекивало је по доласку рукометне репрезентације Словеније, која је изненадила све, освојивши бронзану медаљу на СП у лудом мечу против Хрватске.

Кршни Црногорац је спремно прихватио једну упаљену бакљу и махао њоме, а навијачи су поскакивали у традиционалном ритму: "Кдор не скаче ни Словенац, хеј, хеј, хеј".

На друштвеним мрежама, наравно, збијају се разне шале и пошалице, а на једној је Веселин Вујовић упоређен са легендарним Чаком Норисом.

По доласку у земљу, рукометаше Словеније дочекала је "јужноамеричка атмосфера", а многи су их питали за дуел против Хрватске.

"Кад сам видео шта се све писало на друштвеним мрежама, нисам могао да верујем. Један од коментара је био да смо се борили за Пирански залив (дугогодишњи спор Словеније и Хрватске око границе у Пиранском заливу, прим. аут.) и слично. Људи, ово је само спорт, ми смо са хрватским рукометашима велики пријатељи", изјавио је један од јунака меча за бронзу Матеј Грабер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар