Мојесов Еверленд на сјеверу: Стигао тандем појачања за спас од испадања!

Следећи је Лестеров нападач…! Појачања у минут до 12 за Црне мачке!

Фудбал 30.01.2017 | 16:30
Мојесов Еверленд на сјеверу: Стигао тандем појачања за спас од испадања!
Очекивало се да Сандерленд буде један од запосленијих премијерлигаша у финишу прелазног рока и то се управо дешава. Дејвид Мојес на све стране јури појачања која ће му помоћи у борби за опстанак.

А нашао их је редовима бившег клуба - Евертона! На Стадион светлости стижу Брајан Овиједои Дарен Гибсон који нису у првом плану Роналда Кумана. Подсетино да је Мојес до сада већ довео тројицу фудбалера из бившег клуба са којима је сарађивао: Виктора Аничебеа, Стивена Пиенара и Џолиона Лескота.  

Тандем Карамела је јутрос допутовао на севр Енглеске и тренутно се налазе на лекарским прегледима. Међутим, још није познато колико ће Сандерленд платити за тандем са Гудисона. Обојица играча су у имали много проблема са повредама претходних година, па је овај Мојесов потез наишао на прилично скептичан дочека међу навијачима Евертона.

Овиједо мења Патрика ван Анхолта на левом беку пошто се Холанђанин сели у Кристал Палас, а Гибсон ће бити значајно појачање у везном реду. Али то није све.

Сандерленд је у офанзиви на довођење Леонарда Уљое из Лестера. Понудили су 6.000.000 евра за Аргентинца којег Ранијери не жели да прода и одбио је ту понуду. Међутим, Сандерленд ће у наредним сатима послати нову, финансијски побољшану понуду. Спекулише се да Лестер тражи 11.000.000 евра за Уљоу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар