Mojesov Everlend na sjeveru: Stigao tandem pojačanja za spas od ispadanja!

Sledeći je Lesterov napadač…! Pojačanja u minut do 12 za Crne mačke!

Fudbal 30.01.2017 | 16:30
Mojesov Everlend na sjeveru: Stigao tandem pojačanja za spas od ispadanja!
Očekivalo se da Sanderlend bude jedan od zaposlenijih premijerligaša u finišu prelaznog roka i to se upravo dešava. Dejvid Mojes na sve strane juri pojačanja koja će mu pomoći u borbi za opstanak.

A našao ih je redovima bivšeg kluba - Evertona! Na Stadion svetlosti stižu Brajan Ovijedoi Daren Gibson koji nisu u prvom planu Ronalda Kumana. Podsetino da je Mojes do sada već doveo trojicu fudbalera iz bivšeg kluba sa kojima je sarađivao: Viktora Aničebea, Stivena Pienara i Džoliona Leskota.  

Tandem Karamela je jutros doputovao na sevr Engleske i trenutno se nalaze na lekarskim pregledima. Međutim, još nije poznato koliko će Sanderlend platiti za tandem sa Gudisona. Obojica igrača su u imali mnogo problema sa povredama prethodnih godina, pa je ovaj Mojesov potez naišao na prilično skeptičan dočeka među navijačima Evertona.

Ovijedo menja Patrika van Anholta na levom beku pošto se Holanđanin seli u Kristal Palas, a Gibson će biti značajno pojačanje u veznom redu. Ali to nije sve.

Sanderlend je u ofanzivi na dovođenje Leonarda Uljoe iz Lestera. Ponudili su 6.000.000 evra za Argentinca kojeg Ranijeri ne želi da proda i odbio je tu ponudu. Međutim, Sanderlend će u narednim satima poslati novu, finansijski poboljšanu ponudu. Spekuliše se da Lester traži 11.000.000 evra za Uljou.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar