"Патетична француска лига и незахвални Паје"!

Бивши енглески фудбалер Реј Вилкинс, који је својевремено играо и за Пари Сен-Жермен осуо паљбу по Димитри Пајеу, који се вратио из Вест Хема у Олимпик из Марсеја. Вест Хем: "Димитри, врати паре".

Фудбал 31.01.2017 | 20:00
"Патетична француска лига и незахвални Паје"!
Навијачи Вест Хема су га прогласили "Јудом" (издајицом), газили су дресове са његовим именом...

Изненадна одлука најбољег играча Вест Хема Димитри Пајеа да више не игра за тај клуб, прилично је изнервирала све у том делу Лондона.

После вишенедељног натезања и чак три понуде Олимпика из Марсеја, Вест Хем је коначно пристао да га прода/врати бившем клубу, зарадивши на њему 17 милиона евра. Али, то није све.

Вест Хем је, према сазнањима енглеских медија, од Пајеа за слободу, тражио и да врати милион фунти (нешто више од милион евра), које је добио на име такозваног "бонуса лојалности".

У међувремену, Паје је потписао четвороипогодишњи уговор са Марсејом, из којег је јуна 2015. године и дошао у Вест Хем, али далеко од тога да ће осиромашити", јер ће и у свом новом-старом клубу зарађивати 117.000 евра.

Занимљива је изјава бившег енглеског фудбалера Реја Вилкинса (Челси, Манчестер јунајтед, Милан, Квинс Парк Ренџерс, Глазгов Ренџерс...), који је, још занимљивије, својевремено био играч Пари Сен-Жермена.

Он је оштро критиковао Пајеа:

"Фудбалеру који неће да игра за клуб, ја не бих давао плату. Вест Хем је био сјајан према овом момку. Извукли су га из патетичне француске лиге и дали му прилику да игра у најјачој лиги на свету. Имао је прилике да игра на сјајном стадиону. Пн је, несумњиво, играо добро за Вест Хем, али чим је изјавио да не треба да игра, требало је одмах да га избришу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар