"Patetična francuska liga i nezahvalni Paje"!

Bivši engleski fudbaler Rej Vilkins, koji je svojevremeno igrao i za Pari Sen-Žermen osuo paljbu po Dimitri Pajeu, koji se vratio iz Vest Hema u Olimpik iz Marseja. Vest Hem: "Dimitri, vrati pare".

Fudbal 31.01.2017 | 20:00
"Patetična francuska liga i nezahvalni Paje"!
Navijači Vest Hema su ga proglasili "Judom" (izdajicom), gazili su dresove sa njegovim imenom...

Iznenadna odluka najboljeg igrača Vest Hema Dimitri Pajea da više ne igra za taj klub, prilično je iznervirala sve u tom delu Londona.

Posle višenedeljnog natezanja i čak tri ponude Olimpika iz Marseja, Vest Hem je konačno pristao da ga proda/vrati bivšem klubu, zaradivši na njemu 17 miliona evra. Ali, to nije sve.

Vest Hem je, prema saznanjima engleskih medija, od Pajea za slobodu, tražio i da vrati milion funti (nešto više od milion evra), koje je dobio na ime takozvanog "bonusa lojalnosti".

U međuvremenu, Paje je potpisao četvoroipogodišnji ugovor sa Marsejom, iz kojeg je juna 2015. godine i došao u Vest Hem, ali daleko od toga da će osiromašiti", jer će i u svom novom-starom klubu zarađivati 117.000 evra.

Zanimljiva je izjava bivšeg engleskog fudbalera Reja Vilkinsa (Čelsi, Mančester junajted, Milan, Kvins Park Rendžers, Glazgov Rendžers...), koji je, još zanimljivije, svojevremeno bio igrač Pari Sen-Žermena.

On je oštro kritikovao Pajea:

"Fudbaleru koji neće da igra za klub, ja ne bih davao platu. Vest Hem je bio sjajan prema ovom momku. Izvukli su ga iz patetične francuske lige i dali mu priliku da igra u najjačoj ligi na svetu. Imao je prilike da igra na sjajnom stadionu. Pn je, nesumnjivo, igrao dobro za Vest Hem, ali čim je izjavio da ne treba da igra, trebalo je odmah da ga izbrišu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar