Бане одлучује, Зенит или Челси...?!

Острвски медији пишу да би српски ветеран у понедељак могао да "преломи" где ће наставити каријеру. Вест Бромвич одустао.

Фудбал 30.01.2017 | 15:30
Бане одлучује, Зенит или Челси...?!
Бранислав Ивановић, према свему судећи, има две опције за други део сезоне. Једна је дугорочна, руски гигант Зенит из Санкт Петербурга, а друга орочена до јуна и односи се на останак у Челсију до краја уговора.

Статус репрезентативца Србије је и за енглеске медије једна од најзанимљивијих тема претпоследњег дана прелазног рока.

Таблоид "Метро" пише да би Ивановић током дана могао дефинитивно да одлучи да ли ће прихватити финансијски атрактивну понуду Зенита. Руси, наводно, нуде сарадњу на две и по године, вредну пет милиона евра годишње, али Ивановић не би назад на исток Европе, одакле је јануара 2008. дошао на Стамфорд Бриџ, већ би радије остао у Премијер лиги.

Проблем је што у том оквиру тренутно нема где да оде из Челсија, где је изгубио место у првом тиму и у последње време наступа само у куп утакмицама.

Вест Бромвич Албион претходних дана је помињан као реална могућност, али је менаџер тог тима Тони Пјулис у понедељак пре подне категорично одбацио могућност трансфера ускоро 33-годишњег Ивановића.

За разлику од ВБА, Евертон се потпуно ућутао, мада је у том случају постојао предуслов - продаја Фила Јагиелке - који, за сада, није испуњен.

Репрезентативац Србије у суботу је у мечу ФА купа против Брентфорда постигао један гол и изборио пенал. Ако остане међу "плавцима", на следећи наступ вероватно ће чекати бар до 18. или 19. фебруара и дуела осмине финала...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар