Bane odlučuje, Zenit ili Čelsi...?!

Ostrvski mediji pišu da bi srpski veteran u ponedeljak mogao da "prelomi" gde će nastaviti karijeru. Vest Bromvič odustao.

Fudbal 30.01.2017 | 15:30
Bane odlučuje, Zenit ili Čelsi...?!
Branislav Ivanović, prema svemu sudeći, ima dve opcije za drugi deo sezone. Jedna je dugoročna, ruski gigant Zenit iz Sankt Peterburga, a druga oročena do juna i odnosi se na ostanak u Čelsiju do kraja ugovora.

Status reprezentativca Srbije je i za engleske medije jedna od najzanimljivijih tema pretposlednjeg dana prelaznog roka.

Tabloid "Metro" piše da bi Ivanović tokom dana mogao definitivno da odluči da li će prihvatiti finansijski atraktivnu ponudu Zenita. Rusi, navodno, nude saradnju na dve i po godine, vrednu pet miliona evra godišnje, ali Ivanović ne bi nazad na istok Evrope, odakle je januara 2008. došao na Stamford Bridž, već bi radije ostao u Premijer ligi.

Problem je što u tom okviru trenutno nema gde da ode iz Čelsija, gde je izgubio mesto u prvom timu i u poslednje vreme nastupa samo u kup utakmicama.

Vest Bromvič Albion prethodnih dana je pominjan kao realna mogućnost, ali je menadžer tog tima Toni Pjulis u ponedeljak pre podne kategorično odbacio mogućnost transfera uskoro 33-godišnjeg Ivanovića.

Za razliku od VBA, Everton se potpuno ućutao, mada je u tom slučaju postojao preduslov - prodaja Fila Jagielke - koji, za sada, nije ispunjen.

Reprezentativac Srbije u subotu je u meču FA kupa protiv Brentforda postigao jedan gol i izborio penal. Ako ostane među "plavcima", na sledeći nastup verovatno će čekati bar do 18. ili 19. februara i duela osmine finala...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar