Појачане радарске контроле на путу

Припадници Јединице саобраћајне полиције Брчко дистрикта вршиће појачану контролу брзине кретања возила од данас до недјеље, 5. фебруара на већини путева на подручју дистрикта, поготово у насељеним мјестима, најављено је из брчанске полиције.

Република Српска 30.01.2017 | 10:38
Појачане радарске контроле на путу
Под радарским надзором биће возила на магистралним путевима који из Брчког воде ка Бијељини, Бањалуци, Тузли и Лопарама, као и на више локалних саобраћајница.

Полиција упозорава да се на путним правцима Брчко-Лончари /Улица дејтонска/, Брчко-Бијељина /Улица бијељинска/, Брчко-Челић /Улица Николе Тесле/ и Брчко-Церик /Малезијски пут/ брзине контролишу из два смјера помоћу стационарних радара.

"Вршиће се и ненајављене контроле, посебно на мјестима гдје се развијају веће брзине /послије стационарних радара, у уличној мрежи града/, са покретним радаром", наводи се у саопштењу.

Полиција Брчко дистрикта сугерише свим возачима да брзину кретања возила прилагоде условима и стању на путевима, те да поштују саобраћајне прописе да би заштитили себе и друге учеснике у саобраћају.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар