Pojačane radarske kontrole na putu

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije Brčko distrikta vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila od danas do nedjelje, 5. februara na većini puteva na području distrikta, pogotovo u naseljenim mjestima, najavljeno je iz brčanske policije.

Republika Srpska 30.01.2017 | 10:38
Pojačane radarske kontrole na putu
Pod radarskim nadzorom biće vozila na magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Bijeljini, Banjaluci, Tuzli i Loparama, kao i na više lokalnih saobraćajnica.

Policija upozorava da se na putnim pravcima Brčko-Lončari /Ulica dejtonska/, Brčko-Bijeljina /Ulica bijeljinska/, Brčko-Čelić /Ulica Nikole Tesle/ i Brčko-Cerik /Malezijski put/ brzine kontrolišu iz dva smjera pomoću stacionarnih radara.

"Vršiće se i nenajavljene kontrole, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine /poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada/, sa pokretnim radarom", navodi se u saopštenju.

Policija Brčko distrikta sugeriše svim vozačima da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima, te da poštuju saobraćajne propise da bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar