Бомба из Торина! Лијанко Војиновић у Јувентусу за пет милиона!

Јувентус понудио 5.000.000 евра, Лијанко Војновић одмах добија 1.000.000! Сао Пауло преговара о продаји некадашњег омладинског репрезентативца Србије...

Фудбал 31.01.2017 | 12:00
Бомба из Торина! Лијанко Војиновић у Јувентусу за пет милиона!
Лијанко Еванђелиста Војиновић у Јувентусу!? Могуће, врло могуће. Недостаје само једно „да“ да се садашњи штопер бразилског Сао Паула пресели у Торино.

Тутоспорт је објавио, а медији у Бразилу потврдили, да је првак Италије понудио равно 5.000.000 евра за штопера, нашим љубитељима фудбала познатог по томе што је најпре прихватио позив да игра за омладинску репрезентацију Србије, да би после квалификационог турнира у Крагујевцу на коме наша селекција није успела да се пласира на Првенство Европе променио мишљење и изабрао Бразил.

У међувремену се усталио као један од важњих дефанзиваца Сао Паула. Толико важног да Јуве жели да га ангажује. Ако се реализује посао онда ће од поменутих 5.000.000 евра клуб са стадиона „Мурумби“ добити 3.970.000 евра, јер је власник 80 одсто његовог уговора, док ће преостали 1.030.000 евра припасти самом играчу. Бар тако наводе медији у Јужној Америци, истичући да је Лијанко власник 20 одсто уговора.

А на све то му следује и плата, чији се износ за сад не помиње.

„Постоји неколико понуда за Лијанка, једна од њих је од Јувентуса. Понашаћемо се професионално, како и доликује нашем клубу. Знамо да се прелазни рок затвара 31. јануара. Имамо вишак играча на позицији штопера, мислим да се сад само поставља питање процене његове вредности“, рекао је Леко, председник Сао Паула.

Лијанко има уговор са Бразилцима до јуна 2018, а у минулом првенству одиграо је 16 утакмица и постигао један гол.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар