Бојан Кркић у Мајнцу до краја сезоне!

Фудбалер Стоука Бојан Крикић играће до краја сезоне на позајмици у Мајнцу, саопштио је немачки клуб. Кркић направио идеални круг! Пробајте да се сетите фудбалера који су играли у све четири најјаче лиге Европе... Нападач српских корена у Бундеслиги...

Фудбал 31.01.2017 | 08:30
Бојан Кркић у Мајнцу до краја сезоне!
Не да није Мидлзбро, него није ни Енглеска! Бојан Кркић напустио је Стоук, али није појачао Мидлзбро, већ се отиснуо у Бундеслигу. Нападач српских корена провешће остатак сезоне у редовима Мајнца као позајмљени фудбалер Потерса.

Претходних дана помињало се како би некадашњи репрезентативац Шпаније и велика нада Барселоне требало да пређе на Риверсајд, пошто је Стоук ангажовао Саида Берахина. Помињала се чак и цифра од 14.000.000 евра, али на крају од тог посла није било ништа. Јавио се Мајнц, питао за позајмицу и Марк Хјуз је брже боље прихватио понуду како не би нагомилавао навалне играче. 

Бојан Кркић биће велико појачање за немачки тим који је у овом прелазном року остао без свог најбољег играча Јунуса Малија који је прешао у Волфзбург. У тандему са Џоном Кордобом Шпанац ће бити ударна игра екипе Мартина Шмита у другом делу Бундеслиге. 

"Част ми је што ми је Мајнц дао прилику да се докажем у Бундеслиги, једној од најјачих лига у Европи", рекао је Кркић за сајт клуба.

Иако се претпостављало да ће несуђени српски репрезентативац прећи у Мидлзбро, немачки клуб Мајнц објавио је да је са бившим фудбалером Барселоне потписао уговор до краја сезоне.

Кркић је недавно обновио уговор са Стоуком, али пошто није у плановима Марка Хјуза одлучио је да промени средину.

Двадесетшестогодишњи фудбалер играо је још за Рому, Милан, Ајакс, а до краја сезоне као позајмљени игрч наступаће за клуб из Бундеслиге који је тренутно 11. на табели.

Доласком у Немачку Кркић је направио идеални круг, пошто сада може да се похвали да је играо у свакој од четири најјаче лиге. Пробајте да се сетите играча којима је то пошло за руком. Сигурно их нећете много набројати...

Има ли их уопште?  

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар