Bojan Krkić u Majncu do kraja sezone!

Fudbaler Stouka Bojan Krikić igraće do kraja sezone na pozajmici u Majncu, saopštio je nemački klub. Krkić napravio idealni krug! Probajte da se setite fudbalera koji su igrali u sve četiri najjače lige Evrope... Napadač srpskih korena u Bundesligi...

Fudbal 31.01.2017 | 08:30
Bojan Krkić u Majncu do kraja sezone!
Ne da nije Midlzbro, nego nije ni Engleska! Bojan Krkić napustio je Stouk, ali nije pojačao Midlzbro, već se otisnuo u Bundesligu. Napadač srpskih korena provešće ostatak sezone u redovima Majnca kao pozajmljeni fudbaler Potersa.

Prethodnih dana pominjalo se kako bi nekadašnji reprezentativac Španije i velika nada Barselone trebalo da pređe na Riversajd, pošto je Stouk angažovao Saida Berahina. Pominjala se čak i cifra od 14.000.000 evra, ali na kraju od tog posla nije bilo ništa. Javio se Majnc, pitao za pozajmicu i Mark Hjuz je brže bolje prihvatio ponudu kako ne bi nagomilavao navalne igrače. 

Bojan Krkić biće veliko pojačanje za nemački tim koji je u ovom prelaznom roku ostao bez svog najboljeg igrača Junusa Malija koji je prešao u Volfzburg. U tandemu sa Džonom Kordobom Španac će biti udarna igra ekipe Martina Šmita u drugom delu Bundeslige. 

"Čast mi je što mi je Majnc dao priliku da se dokažem u Bundesligi, jednoj od najjačih liga u Evropi", rekao je Krkić za sajt kluba.

Iako se pretpostavljalo da će nesuđeni srpski reprezentativac preći u Midlzbro, nemački klub Majnc objavio je da je sa bivšim fudbalerom Barselone potpisao ugovor do kraja sezone.

Krkić je nedavno obnovio ugovor sa Stoukom, ali pošto nije u planovima Marka Hjuza odlučio je da promeni sredinu.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler igrao je još za Romu, Milan, Ajaks, a do kraja sezone kao pozajmljeni igrč nastupaće za klub iz Bundeslige koji je trenutno 11. na tabeli.

Dolaskom u Nemačku Krkić je napravio idealni krug, pošto sada može da se pohvali da je igrao u svakoj od četiri najjače lige. Probajte da se setite igrača kojima je to pošlo za rukom. Sigurno ih nećete mnogo nabrojati...

Ima li ih uopšte?  

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar