ПОР: Није ни чудо што би Арсенал да упари Алексиса Санчеза и Андреа Силву...

Портов мали је пакао од играча! Бенфика под притиском уочи гостовања код Сетубала.

Фудбал 28.01.2017 | 22:30
ПОР: Није ни чудо што би Арсенал да упари Алексиса Санчеза и Андреа Силву...
Бранио се Есторил колико је могао. Уосталом, од тима који је у првих 19 кола ове сезоне постигао 12 голова ништа се више не може ни очекивати. Али кад Порту даш толико простора тешко да ћеш успети да сачуваш мрежу нетакнутом. Ма колико близу био. Есторил је живео до 82. минута, а онда му је распуцани Андре Силвапресудио и утабао Змајевима пут ка победи од 2:1.

На “провокацију“ је насео голман Есторила Мореира, који је у том 82. минуту исувише наивно кренуо на 21-годишњег нападача, а овај је у маниру много искуснијих колега само сачекао контакт и онда се претурио преко ривала. Судија је могао само да покаже на белу тачку и дозволи Силви да постигне и свој седми гол на последњих осам утакмица.

И тек да заокружи утисак, у судијској надокнади лако је на центру терена лако окренуо чувара и на крилу избацио Хезуса Корону, а популарни Текатито демонстрирао какав дриблинг има изломивши кичму чувару пре но што је лопту послао у мрежу и печатирао Портову победу.

Али данас је Андре Силва у фокусу. Није ни чудо што су га, иако у Порту то демантују, медији последњих дана доводили у везу са најбогатијим европским клубовима попут Арсенала и Пари Сен Жермена... Размишљамо нешто, Андре Силва и Алексис Санчез... Арсен Венгер би изгубио сваки алиби за евентуалне лоше резултате.

Примеира, 19. коло:

Петак:

Боависта - Белененсеш 0:1 (0:0)
/Диого 56/

Субота:

Тондела - Шавес 2:0 (2:0)
/Осорио 22, Елијардо 45/

Насионал - Арука 1:1 (0:0)
/Салвадор Агра 90пен - Нуњо Коељо 83/

Есторил - Порто 1:2 (0:0)
/Данклер 90+3 - Андре Силва 82, Хезус Корона 90/

21.30: Спортинг - Пасош де Ферерира

Понедељак:

21.00: Виторија Сетубал - Бенфика

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар