POR: Nije ni čudo što bi Arsenal da upari Aleksisa Sančeza i Andrea Silvu...

Portov mali je pakao od igrača! Benfika pod pritiskom uoči gostovanja kod Setubala.

Fudbal 28.01.2017 | 22:30
POR: Nije ni čudo što bi Arsenal da upari Aleksisa Sančeza i Andrea Silvu...
Branio se Estoril koliko je mogao. Uostalom, od tima koji je u prvih 19 kola ove sezone postigao 12 golova ništa se više ne može ni očekivati. Ali kad Portu daš toliko prostora teško da ćeš uspeti da sačuvaš mrežu netaknutom. Ma koliko blizu bio. Estoril je živeo do 82. minuta, a onda mu je raspucani Andre Silvapresudio i utabao Zmajevima put ka pobedi od 2:1.

Na “provokaciju“ je naseo golman Estorila Moreira, koji je u tom 82. minutu isuviše naivno krenuo na 21-godišnjeg napadača, a ovaj je u maniru mnogo iskusnijih kolega samo sačekao kontakt i onda se preturio preko rivala. Sudija je mogao samo da pokaže na belu tačku i dozvoli Silvi da postigne i svoj sedmi gol na poslednjih osam utakmica.

I tek da zaokruži utisak, u sudijskoj nadoknadi lako je na centru terena lako okrenuo čuvara i na krilu izbacio Hezusa Koronu, a popularni Tekatito demonstrirao kakav dribling ima izlomivši kičmu čuvaru pre no što je loptu poslao u mrežu i pečatirao Portovu pobedu.

Ali danas je Andre Silva u fokusu. Nije ni čudo što su ga, iako u Portu to demantuju, mediji poslednjih dana dovodili u vezu sa najbogatijim evropskim klubovima poput Arsenala i Pari Sen Žermena... Razmišljamo nešto, Andre Silva i Aleksis Sančez... Arsen Venger bi izgubio svaki alibi za eventualne loše rezultate.

Primeira, 19. kolo:

Petak:

Boavista - Belenenseš 0:1 (0:0)
/Diogo 56/

Subota:

Tondela - Šaves 2:0 (2:0)
/Osorio 22, Elijardo 45/

Nasional - Aruka 1:1 (0:0)
/Salvador Agra 90pen - Nunjo Koeljo 83/

Estoril - Porto 1:2 (0:0)
/Dankler 90+3 - Andre Silva 82, Hezus Korona 90/

21.30: Sporting - Pasoš de Fererira

Ponedeljak:

21.00: Vitorija Setubal - Benfika

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar