Ужасна повреда: Кошаркашу испало око на мечу!

Кошаркаш Њу Зиланд Брејкерс Акил Мичел доживео је ужасну повреду ока током меча Кошакашле лиге Аустралије са Каирнс Таипансом.

Кошарка 30.01.2017 | 19:20
Ужасна повреда: Кошаркашу испало око на мечу!
После судара са противничким играчем, који га је убоо прстом, око му је испало из очне дупље, одмах је изнешен са терена и очна јабучица је враћена на место без проблема.

Захваљујући брзој реакцији лекара, Мичел ће ускоро потпуно вратити вид. Он је рекао да је остао миран колико је могао и потпом описао страшну ситуацију.

"Осетио сам када ми је испало око. И даље сам могао да видим на њега. Лекари су ми дали лек за болове и неке капи за очи и осетио сам да је враћено на место, осећај је био веома чудан, лепо је што могу поново да трепћем", рекао је кошаркаш.

Генерални менаџер клуба рекао је да је чудо што се Мичел опоравља веома брзо и да је то једна од најгорих повреда коју је икада видео у спорту.

"Када сам видео шта се догодило, мислио сам да ће последице бити много веће. Невероватно је колико се брзо опоравља. Ово је дефинитивно најчуднија свар коју сам икада видео на кошаркашком терену."

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар