Užasna povreda: Košarkašu ispalo oko na meču!

Košarkaš Nju Ziland Brejkers Akil Mičel doživeo je užasnu povredu oka tokom meča Košakašle lige Australije sa Kairns Taipansom.

Košarka 30.01.2017 | 19:20
Užasna povreda: Košarkašu ispalo oko na meču!
Posle sudara sa protivničkim igračem, koji ga je uboo prstom, oko mu je ispalo iz očne duplje, odmah je iznešen sa terena i očna jabučica je vraćena na mesto bez problema.

Zahvaljujući brzoj reakciji lekara, Mičel će uskoro potpuno vratiti vid. On je rekao da je ostao miran koliko je mogao i potpom opisao strašnu situaciju.

"Osetio sam kada mi je ispalo oko. I dalje sam mogao da vidim na njega. Lekari su mi dali lek za bolove i neke kapi za oči i osetio sam da je vraćeno na mesto, osećaj je bio veoma čudan, lepo je što mogu ponovo da trepćem", rekao je košarkaš.

Generalni menadžer kluba rekao je da je čudo što se Mičel oporavlja veoma brzo i da je to jedna od najgorih povreda koju je ikada video u sportu.

"Kada sam video šta se dogodilo, mislio sam da će posledice biti mnogo veće. Neverovatno je koliko se brzo oporavlja. Ovo je definitivno najčudnija svar koju sam ikada video na košarkaškom terenu."

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar