Шта је са Влаховићем?! Не иде ни на кипарске припреме!

Црно-бели се у недељу вече селе на Кипар, где ће одиграти шест тест мечева.

Фудбал 28.01.2017 | 21:40
Шта је са Влаховићем?! Не иде ни на кипарске припреме!
Како сад ствари стоје, Душан Влаховић ће пропустити комплетне припреме Партизана! Талентовани нападач црно-белих не налази се на списку путника за Кипар, где ће екипа Марка Николића брусити форму у освит другог дела сезоне, а с обзиром да није био на располагању тренеру ни у Словенији, питање је кад ће се вратити у тренажни процес у конкурисати за место у првом тиму.

По свему судећи, не тако брзо. Влаховићев проблем, како нам је речено у Хумској 1, јесте повреда коју је зарадио још о октобру у дресу омладинске репрезентације Србије. Тад му је „пукао“ мишић листа, касније је покушао да се врати на терен, али се испоставило да је само погоршао здравствено стање и зато га није било у превој фази припрема.

Веровало се да ће се шпиц из „класе 2000“ опоравити за пут у Лимасол, међутим, упркос третману код стручњака за опоравак спортиста, Андреје Милутиновића, процес опоравка није завршен и Душан Влаховић ће због тога остати у Београду.

Као што је раније најављено, Валери Божинов више није у плановима стручног штаба, Бугарин се тренутно налази у Цириху на преговорима са клубом чије се име држи у тајности, а у односу на први део припрема, ново лице на списку је новајлија Мохамед ел Монир. Либијски леви бек добио је визу за пут на Кипар, где експедиција црно-белих креће у недељу вече.

На списку путника је 26 фудбалера, а њима ће се после утакмице са Сједињеним Америчким Државама прикључити леви бек Немања Милетић и задњи везни Марко Јевтовић.

На Кипар путују:

Голмани: Кљајић, Н. Стевановић Немања, Јовичић;

Дефанзивци: Богосавац, Вулићевић, Милетић, Радин, Остојић, Миленковић, Ћирковић, Ел Мунир, Бошњак;

Везисти: Евертон, Илић, Косовић, Марјановић, Дамњановић, Леонардо, Михајловић, А. Стевановић, Јанковић, Ђуричковић;

Нападачи: Тавамба, Ђурђевић, Јовановић, Ђилас, Петров.

Према речима тренера Николића, Партизан ће у другој фази припрема одиграти шест контролних утакмица, тако што ће сви играчи добити шансу три пута по 90 минута, уз неколико измена.

Ривали су: пољска Корона и немачки Кикерс Офенбах (2. фебруара, две утакмице), литвански Атлантас (4. 2.), бугарски Левски (8.2.), руски Урал (11. 2), док ће после одустајања АПОЕЛ-а ривал 6. фебруара бити један украјински тим.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар