Šta je sa Vlahovićem?! Ne ide ni na kiparske pripreme!

Crno-beli se u nedelju veče sele na Kipar, gde će odigrati šest test mečeva.

Fudbal 28.01.2017 | 21:40
Šta je sa Vlahovićem?! Ne ide ni na kiparske pripreme!
Kako sad stvari stoje, Dušan Vlahović će propustiti kompletne pripreme Partizana! Talentovani napadač crno-belih ne nalazi se na spisku putnika za Kipar, gde će ekipa Marka Nikolića brusiti formu u osvit drugog dela sezone, a s obzirom da nije bio na raspolaganju treneru ni u Sloveniji, pitanje je kad će se vratiti u trenažni proces u konkurisati za mesto u prvom timu.

Po svemu sudeći, ne tako brzo. Vlahovićev problem, kako nam je rečeno u Humskoj 1, jeste povreda koju je zaradio još o oktobru u dresu omladinske reprezentacije Srbije. Tad mu je „pukao“ mišić lista, kasnije je pokušao da se vrati na teren, ali se ispostavilo da je samo pogoršao zdravstveno stanje i zato ga nije bilo u prevoj fazi priprema.

Verovalo se da će se špic iz „klase 2000“ oporaviti za put u Limasol, međutim, uprkos tretmanu kod stručnjaka za oporavak sportista, Andreje Milutinovića, proces oporavka nije završen i Dušan Vlahović će zbog toga ostati u Beogradu.

Kao što je ranije najavljeno, Valeri Božinov više nije u planovima stručnog štaba, Bugarin se trenutno nalazi u Cirihu na pregovorima sa klubom čije se ime drži u tajnosti, a u odnosu na prvi deo priprema, novo lice na spisku je novajlija Mohamed el Monir. Libijski levi bek dobio je vizu za put na Kipar, gde ekspedicija crno-belih kreće u nedelju veče.

Na spisku putnika je 26 fudbalera, a njima će se posle utakmice sa Sjedinjenim Američkim Državama priključiti levi bek Nemanja Miletić i zadnji vezni Marko Jevtović.

Na Kipar putuju:

Golmani: Kljajić, N. Stevanović Nemanja, Jovičić;

Defanzivci: Bogosavac, Vulićević, Miletić, Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, El Munir, Bošnjak;

Vezisti: Everton, Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, A. Stevanović, Janković, Đuričković;

Napadači: Tavamba, Đurđević, Jovanović, Đilas, Petrov.

Prema rečima trenera Nikolića, Partizan će u drugoj fazi priprema odigrati šest kontrolnih utakmica, tako što će svi igrači dobiti šansu tri puta po 90 minuta, uz nekoliko izmena.

Rivali su: poljska Korona i nemački Kikers Ofenbah (2. februara, dve utakmice), litvanski Atlantas (4. 2.), bugarski Levski (8.2.), ruski Ural (11. 2), dok će posle odustajanja APOEL-a rival 6. februara biti jedan ukrajinski tim.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar