Милану понуђено 20.000.000 евра за Лападулу!

Да ли ће Росонери продати нападача после само пола године?

Фудбал 30.01.2017 | 09:30
Милану понуђено 20.000.000 евра за Лападулу!
Милан је планирао да довођењем Лукаса Окампоса мирно заврши прелазни рок, али сада су Росонери добили неочекивану понуду која их ставља на искушење.

Марсељ је спремио више него занимљив предлог за куповину Ђанлуке Лападуле. Нападач је прошлог лета стигао у Милан као Краљ стрелаца у Серији Б у дресу Песакере и после периода адаптације, добро се уклопио у Милану постигавши неке важне голове. Ипак, Монтела га и даље види као опцију Б поред Карлоса Баке.  

Марсељ жели то да искористи и да купи Лападулу. Контакти су успостављени пре неколико дана када је Марсељов директор Андони Зубизарета боравио у Италији на преговорима око ПатрисаЕвре. Том приликом је контактирао Лападулу, а сада је у преговоре убачен и Милан.

Росонери су истакли цену од 20.000.000 евра за Лападулу, а Марсељ је одговорио да новац није проблем и да ће радо платити поменуту суму за италијанског нападача. Међутим, Милан нема времена да доведе адекватну замену и жели да пролонгира посао до лета што Марсељу не одговара. Ако би Росонери успели да нађу адкеватну замену, Лападулинпрелазак на Велодром би могао а буде реализован до уторка када се завршава прелазни рок.

Подсетимо да Милан води преговпоре са Марсељом и око Лукаса Окампоса. Аргентинац је тренутно члан Ђенове на позајмици из Марсеља. Ђенова је пристала да га проследи у Милан у замену за 500.000 евра, играч је све договорио са Росонерима и чека се само зелено светло Марсеља.

Можда два клуба итовремено заврше два посла… 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар