Milanu ponuđeno 20.000.000 evra za Lapadulu!

Da li će Rosoneri prodati napadača posle samo pola godine?

Fudbal 30.01.2017 | 09:30
Milanu ponuđeno 20.000.000 evra za Lapadulu!
Milan je planirao da dovođenjem Lukasa Okamposa mirno završi prelazni rok, ali sada su Rosoneri dobili neočekivanu ponudu koja ih stavlja na iskušenje.

Marselj je spremio više nego zanimljiv predlog za kupovinu Đanluke Lapadule. Napadač je prošlog leta stigao u Milan kao Kralj strelaca u Seriji B u dresu Pesakere i posle perioda adaptacije, dobro se uklopio u Milanu postigavši neke važne golove. Ipak, Montela ga i dalje vidi kao opciju B pored Karlosa Bake.  

Marselj želi to da iskoristi i da kupi Lapadulu. Kontakti su uspostavljeni pre nekoliko dana kada je Marseljov direktor Andoni Zubizareta boravio u Italiji na pregovorima oko PatrisaEvre. Tom prilikom je kontaktirao Lapadulu, a sada je u pregovore ubačen i Milan.

Rosoneri su istakli cenu od 20.000.000 evra za Lapadulu, a Marselj je odgovorio da novac nije problem i da će rado platiti pomenutu sumu za italijanskog napadača. Međutim, Milan nema vremena da dovede adekvatnu zamenu i želi da prolongira posao do leta što Marselju ne odgovara. Ako bi Rosoneri uspeli da nađu adkevatnu zamenu, Lapadulinprelazak na Velodrom bi mogao a bude realizovan do utorka kada se završava prelazni rok.

Podsetimo da Milan vodi pregovpore sa Marseljom i oko Lukasa Okamposa. Argentinac je trenutno član Đenove na pozajmici iz Marselja. Đenova je pristala da ga prosledi u Milan u zamenu za 500.000 evra, igrač je sve dogovorio sa Rosonerima i čeka se samo zeleno svetlo Marselja.

Možda dva kluba itovremeno završe dva posla… 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar