Торино је тај: Миха доводи Вању Милинковића Савића!

Млади репрезентативац Србије дефинитивно напушта Лехију.

Фудбал 30.01.2017 | 08:30
Торино је тај: Миха доводи Вању Милинковића Савића!
Браћа по фудбалу, браћа по злату са Новог Зеланда, за неколико дана и браћа у - Серији А. После Сергеја Милинковића Савића који већ другу годину узастопно веома успешно носи дрес Лација, у Италији ће, по свој прилици завршити и његов рођени брат Вања.

Медији на Апенинима здружено преносе информацију да је Торино веома близу потписа младог репрезентативца Србије. Угледни Тутоспорт - близак управама Јувентуса и Торина -  пише, а све остали утицајне новинарске куће преписују вест да је садашњи првотимац Лехије из Гдањска на корак до трансфера у екипу Синише Михајловића.

Према истим изворима, Вања Милинковић Савић је избио у први план руководства Бикова услед сазнања да ће се Џо Харт на лето вратити у Премијер лигу (истиче му позајмица из Манчестер Ситија), а да Данијелеу Паделију истиче уговор завршетком сезоне. Клуб је као мету означио најпре Лукаша Скорупског, међутим, како ће се Пољак пре вратити у Рому са позајмице из Емполија него променити средину, избор некадашњег чувара мреже Војводине делује и те како логично.

Поготово услед сазнања да ће Вања Милинковић Савић 20. фебруара напутнити тек 20 година, а иза себе има сјајну сезону у Лехији и један је од заслужнијих што је тај тим на деоби првог места после 20 кола. Делује као добра инвестиција у будућност.

Подсетимо, прошлог месеца се помињало да је Бенфика уплатила Лехији 2.000.000 евра као капару на право прече куповине, али и да је Ајакс стао у ред за голмана који је са само 17 година имао потписан уговор са Манчестер јунајтедом.

Торино је, изгледа, конкретнији.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар