Torino je taj: Miha dovodi Vanju Milinkovića Savića!

Mladi reprezentativac Srbije definitivno napušta Lehiju.

Fudbal 30.01.2017 | 08:30
Torino je taj: Miha dovodi Vanju Milinkovića Savića!
Braća po fudbalu, braća po zlatu sa Novog Zelanda, za nekoliko dana i braća u - Seriji A. Posle Sergeja Milinkovića Savića koji već drugu godinu uzastopno veoma uspešno nosi dres Lacija, u Italiji će, po svoj prilici završiti i njegov rođeni brat Vanja.

Mediji na Apeninima združeno prenose informaciju da je Torino veoma blizu potpisa mladog reprezentativca Srbije. Ugledni Tutosport - blizak upravama Juventusa i Torina -  piše, a sve ostali uticajne novinarske kuće prepisuju vest da je sadašnji prvotimac Lehije iz Gdanjska na korak do transfera u ekipu Siniše Mihajlovića.

Prema istim izvorima, Vanja Milinković Savić je izbio u prvi plan rukovodstva Bikova usled saznanja da će se Džo Hart na leto vratiti u Premijer ligu (ističe mu pozajmica iz Mančester Sitija), a da Danijeleu Padeliju ističe ugovor završetkom sezone. Klub je kao metu označio najpre Lukaša Skorupskog, međutim, kako će se Poljak pre vratiti u Romu sa pozajmice iz Empolija nego promeniti sredinu, izbor nekadašnjeg čuvara mreže Vojvodine deluje i te kako logično.

Pogotovo usled saznanja da će Vanja Milinković Savić 20. februara naputniti tek 20 godina, a iza sebe ima sjajnu sezonu u Lehiji i jedan je od zaslužnijih što je taj tim na deobi prvog mesta posle 20 kola. Deluje kao dobra investicija u budućnost.

Podsetimo, prošlog meseca se pominjalo da je Benfika uplatila Lehiji 2.000.000 evra kao kaparu na pravo preče kupovine, ali i da je Ajaks stao u red za golmana koji je sa samo 17 godina imao potpisan ugovor sa Mančester junajtedom.

Torino je, izgleda, konkretniji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar