Николић: Можда наивно вјерујем да сви имамо једнак третман код судија!

Тренер Партизана није стигао да испрати учинак Црвене звезде у досадашњем току припрема.

Фудбал 29.01.2017 | 23:07
Николић: Можда наивно вјерујем да сви имамо једнак третман код судија!
У првом мандату умео је да „поткачи“ судије и Фудбалски савез. У другом, игра Марко Николић далеко опрезније, али чини се да опет не да на себе. Ни на Партизан.

Тако је, на крају првог дела припрема одрађених у Словенији, поручио да се нада како ће црно-бели имати једнак третман код арбитара, као и остали суперлигаши.

Повод за новинарско питање о суђењу у другом делу сезоне - у који Парни ваљак улази са шест бодова мање од Црвене звезде - јесте информација да су двојица судија Петар Пипер из Чачка и Новица Анђеловски из Кикинде, одлуком Одбораза хитна питања, скинути са листе судија Суперлиге.

Тим поводом...

„Говорио сам више пута током јесени на идентичан начин, често тумачен и погрешно, чак ми је и претила казна. Невероватно. Морам да верујем, можда и навино, да сви треба да имамо једнак третман: не само Партизан, већ и Радник, Вождовац, Напредак... Тако би бар требало да буде. Надам се тако нечему“, рекао је Марко Николић.

Његов фокус, пак, остаје на екипи. Толико уипечатљив да, како каже, не стиже да се бави Црвеном звездом и анализом њених појачања.

„Нисам имао времена. Нисам гледао Звездине утакмице, отишли су у међувремену (са припрема у Словенији, оп. ау). Да ли су урадили добар посао - видећемо. Уосталом, као и ми. Показаће се 4. марта, потом и у мају“.

Партизан јури трофеје, али истовремено жели да афирмише још неког репрезентативца.

„Имамо играче с таквим потенцијалом. Неколицину. Неки ће у будућности сигурно да буду А репрезентативци Србије, неки Црне Горе... Само да наставе да се развијају као до сад“, каже Марко Николић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар