Nikolić: Možda naivno vjerujem da svi imamo jednak tretman kod sudija!

Trener Partizana nije stigao da isprati učinak Crvene zvezde u dosadašnjem toku priprema.

Fudbal 29.01.2017 | 23:07
Nikolić: Možda naivno vjerujem da svi imamo jednak tretman kod sudija!
U prvom mandatu umeo je da „potkači“ sudije i Fudbalski savez. U drugom, igra Marko Nikolić daleko opreznije, ali čini se da opet ne da na sebe. Ni na Partizan.

Tako je, na kraju prvog dela priprema odrađenih u Sloveniji, poručio da se nada kako će crno-beli imati jednak tretman kod arbitara, kao i ostali superligaši.

Povod za novinarsko pitanje o suđenju u drugom delu sezone - u koji Parni valjak ulazi sa šest bodova manje od Crvene zvezde - jeste informacija da su dvojica sudija Petar Piper iz Čačka i Novica Anđelovski iz Kikinde, odlukom Odboraza hitna pitanja, skinuti sa liste sudija Superlige.

Tim povodom...

„Govorio sam više puta tokom jeseni na identičan način, često tumačen i pogrešno, čak mi je i pretila kazna. Neverovatno. Moram da verujem, možda i navino, da svi treba da imamo jednak tretman: ne samo Partizan, već i Radnik, Voždovac, Napredak... Tako bi bar trebalo da bude. Nadam se tako nečemu“, rekao je Marko Nikolić.

Njegov fokus, pak, ostaje na ekipi. Toliko uipečatljiv da, kako kaže, ne stiže da se bavi Crvenom zvezdom i analizom njenih pojačanja.

„Nisam imao vremena. Nisam gledao Zvezdine utakmice, otišli su u međuvremenu (sa priprema u Sloveniji, op. au). Da li su uradili dobar posao - videćemo. Uostalom, kao i mi. Pokazaće se 4. marta, potom i u maju“.

Partizan juri trofeje, ali istovremeno želi da afirmiše još nekog reprezentativca.

„Imamo igrače s takvim potencijalom. Nekolicinu. Neki će u budućnosti sigurno da budu A reprezentativci Srbije, neki Crne Gore... Samo da nastave da se razvijaju kao do sad“, kaže Marko Nikolić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar